0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita


Tietosuojaseloste 21.05.2018

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Koruliike Romeo & Julia Oy (y-tunnus: FI24360860)

Isokatu 39

90100 Oulu

koruliike@romeojulia.fi


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksennimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Kanta-asiakasrekisteriin tallenetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka,sähköpostiosoite.


Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin


Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus,suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalveluyhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Emme myy tietojasi eteenpäin.

Kanta-asiakasrekisterin tiedot siirretään EU:n ulkopuoliselle sähköpostimarkkinointi ohjelmistolle (MailChimp). Ohjelmistontarjoaja on sitoutunut säilyttämään tiedot GDPR säädösten mukaisesti. 



Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja ne ovat ainostaan Koruliike Romeon & Julian nähtävissä.

ATK:lla käsiteltävät tiedot suojataan organisaation ulkopuolisilta suojaamalla käytetyt ohjelmistot salasanoilla ja noudattamalla ohjelmistojen suosittelemaa suojausprotokollaa. Käyttöoikeu sorganisaation sisällä tiedot on rajattu verkkokaupasta vastaavalle sekä häntä tarvittaessa avustavalle henkilölle/henkilöille. Rekisterissä olevat tiedot ovat ainoastaan Koruliike Romeon & Julian sekä asiakkaan välisiä tietoja.


Asiakkaan oikeudet

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa hänestä kerätyt tiedot. Jos haluat tarkistaa tietosi  tai haluat oikaista virheellisiä tietoja ota yhteyttä osoitteeseen koruliike@romeojulia.fi. Henkilötietolain 30§ mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, markkinointia, etämyyntiä sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Asiakkaalla on aina oikeus poistaa itsensä postituslistaltamme. Tämä onnistuu helposti sähköpostin mukana tulevalla linkillä.


Haluamme taata sinulle turvallisen asioinnin liikkeessämme! Jos sinulla herää kysyttävää liittyen asiakkaan tietosuojaan ota yhteyttä osoitteeseen koruliike@romeojulia.fi.