0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

TOIMITUSEHDOT  

Maksutavat

  • Verkkopankkimaksu tai luottokorttimaksu pankkipainikkeen kautta omassa verkkopankissasi (vaatii kirjautumisen omilla verkkopankkitunnuksillasi). Turvallisen Verkkomaksupalvelun tarjoaa Checkout.
  • Maksu laskulla tai osamaksulla, maksuvaihtoehdot Klarna, Everyday, Jousto ja Svea.

Muista palata maksutapahtuman jälkeen takaisin kauppiaan sivulle. Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestien, josta pääset Ostajan palvelut -verkkosivulle.Toimitustavat

Toimitamme tilaukset normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa valitsemallasi tavalla, joko postipakettina (nouto postista) tai kirjeenä. Voit myös noutaa tilauksen liikkeltämme Oulusta, Isokatu 39, 90100 Oulu

Maksutavat

  • Verkkopankkimaksu tai luottokorttimaksu pankkipainikkeen kautta omassa verkkopankissasi (vaatii kirjautumisen omilla verkkopankkitunnuksillasi). Turvallisen Verkkomaksupalvelun tarjoaa Checkout.

Muista palata maksutapahtuman jälkeen takaisin kauppiaan sivulle. Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestien, josta pääset Ostajan palvelut -verkkosivulle.


Vaihto- ja palautus 

Meille on todella tärkeää, että olet onnellinen ja tyytyväinen kun uudet tuotteet saapuvat luoksesi. Tämän vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota myymiemme tuotteiden laatuun. Mikäli sattuisi kuitenkin käymään niin huono onni että tuote on rikki, et ole tyytyväinen tuotteeseesi tai sinulle toimitetaan väärä tuote, otathan aina ensin yhteyden asiakaspalveluumme. Voit palauttaa tälläiset tuotteet meille 14 päivän sisällä paketin saapumisesta.


Vaihto- tai palautusoikeus on vain tuotteelle, joka on palautettaessa siististi alkuperäispakkauksessaan ja käyttämätön sekä sellaisenaan myyntikuntoinen. Palautusoikeus ei koske lävistyskoruja (napakorut, korvakorut, kielikorut jne.), lahjapalvelupaketteja eikä muitakaan tuotteita, joihin on tehty räätälöintejä asiakkaan toivomuksesta.


Palauttaminen on mahdollista, jos

  • haluat perua kaupan 14 vuorokauden sisällä tavaran vastaanottamisesta, esim. siitä syystä, ettei tuote miellyttänyt.
  • haluat vaihtaa tai palauttaa viallisia/rikkinäisiä tuotteita.
  • olemme toimittaneet Sinulle väärän tuotteen.


Vaihto vai hyvitys? 

Tuotteen voi vaihtaa vain toiseen täysin samanlaiseen  tuotteeseen. Vaihtoehtoisesti voimme hyvittää Sinulle tuotteen myyntihinnan. Valitettavasti tuotteen koon, värin, pituuden jne. muuttaminen ei ole mahdollista.

Jos haluat saada ominaisuuksiltaan erilaisen tuotteen tee kokonaan uusi tilaus ja lähetä ei-toivottu tuote takaisin meille osoitteeseen Koruliike Romeo & Julia Oy, Isokatu 39, 90100 Oulu.

Kun palautus on saapunut meille teemme palautuksen tilillesi. 


Noutamatta jättäminen ei ole palautus,


Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme takaisin postittamisesta meille aiheutuvat kulut.

 

Näin palautat tuotteita meille

Lähettääksesi tuotteita meille takaisin toimi seuraavasti:

  • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme koruliike@romeojulia.fi tai palautuslomakkeella.
  • Pakkaa tuotteet jotka haluat palauttaa samalla tavalla kuin ne saapuivat. Jos tuote oli pakattu lahjarasiaan tai pussiin palauta myös tämä. Palauttamatta jäävistä erikoispakkauksista veloitamme niiden hinnan.
  • Palautukset tulee lähettää osoitteeseen Koruliike Romeo & Julia Oy, Isokatu 39, 90100 Oulu
  • Vie paketti postiin, maksa tarvittava postimaksu ja laita paketti tai kirje tulemaan! Koruliike Romeo & Julia Oy ei korvaa palauttamisesta aiheutuvia kuluja.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, laita meille sähköpostia osoitteeseen koruliike@romeojulia.fi. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään!


Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Suomen sisällä tapahtuvia toimituksia. Ehdot voimassa 2.12.2015 alkaen. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimitusehtoja.

Hyväksymällä tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot (rasti ruutuun tilausvaiheessa).