POSTIN LAKKO JA SEN VAIKUTUKSET VERKKOKAUPPAAN.


Kirjelähetykset

Olemme joutuneet toistaiseksi poistamaan kirjeen toimitustapavalikoimastamme postin lakon vuoksi. Lakko vaikuttaa postin kulkuun  jakelu-, käsittely ja kuljetuspuolella alkaen 11.11. Lakon kestoksi on tällä hetkellä ( 8.11.) arvioitu vähintään kaksi viikkoa ja sen vaikutuksen kirjepostin kulkuun on arvioitu kestävän vielä viikkoja lakon päättymisen jälkeen. Tilanteen normalisoiduttua kirje palautetaan toimitustavaksi.

Postipaketti/pakettiautomaattilähetykset

Postipaketti säilyy valikoimassa ainakin toistaiseksi, siinä arvioitu viive on ainoastaan muutamia päiviä. Otathan lakon kuitenkin huomioon tilausta tehdessäsi, me emme voi vaikuttaa postin lakosta aiheutuviin myöhästymisiin, ja toivommekin asiakkailtamme pitkää pinnaa ja ennakointia esim. joululahjoja tilatessa. Toimitusajat saattavat venyä normaalia pidemmiksi myös pakettien osalta. Postipaketin hinta on 7,90€ (Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 50€:n tilauksiin!)

DB Schenker-noutopistepaketti 

Toimii normaalisti, paketti toimitetaan valitsemaasi toimipisteeseen; esim. R-kioskille. Paketin hinta on 4,95€. Toimitusaika on 2-5 päivää. (Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 50€:n tilauksiin!)

Matkahuolto

Toimii normaalisti, pakettisi lähetetään Lähi-pakettina. Toimitus tapahtuu Matkahuollon asemalle, pakettiautomaattiin, asiamiespisteeseen tai myymäläpakettipisteeseen ympäri Suomen. Lähi-paketin hinta on 6€. Toimitusaika paketille on 1-3 vuorokautta riippuen matkan pituudesta.  (Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 50€:n tilauksiin!)

Nouto Oulun kivijalkaliikkeeltä

Toimii normaalisti ja on tietenkin ilmainen! Tilaa ja nouda saatuasi viestin tilauksen valmistumisesta. Tilauksen saa yleensä jo samana päivänä!


Ihania talvipäiviä,

Terkuin: Anni ja Laura sekä muu R & J:n väki


TARJOUKSET
-28.55%
Koruteline, Yksisarvinen
Koruteline, Yksisarvinen
12,00 € 16,80 €
-28.55%
Muki, Kultainen ananas
10,00 € 14,00 €
-10%
Septumkoru, Twine (ruusukulta) 1,2mm
8,91 € 9,90 €
-10%
Septumkoru, Twine (kulta) 1,2mm
8,91 € 9,90 €