Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Romeo & Julia

Ihana että olet täällä!

Tervetuloa tutustumaan Koruliike Romeo & Juliaan! Olemme palvelleet asiakkaitamme Oulun kivijalkamyymälässä jo kolmekymmentä vuotta ja onnellisina voimme sanoa, että olemme saaneet uskollisen asiakaskunnan joka on seurannut mukanamme vuosia, usein ostoksilla saattaakin olla usean sukupolven väkeä.

Koruliikkeemme on perheyritys ja muutama vuosi sitten tehdyn sukupolvenvaihdoksen jälkeen yritystä johdamme me, sisarukset Anni & Laura.  

Rakastamme koruja, muotia sekä kaikkea kaunista ja se näkyykin niin myymälämme kuin verkkokauppamme valikoimassa. Haluamme tarjota monentyylisiä koruja, koska itsekin olemme vaihtelunhaluisia emmekä halua rajata omaa tai liikkeemme tyyliä vaan koemme että erilaisten korujen yhdistelmistä syntyvä tyyli on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen!

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia korutyylejä, jotta jokainen asiakas löytäisi juuri itselleen sopivan korun. Olipa etsinnässäsi klassinen hopeakoru, rohkea statement-kaulakoru, hienostunut rannekoru tai persoonallinen riipus, meiltä löydät varmasti jotain, joka heijastaa omaa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Olemme erikoistuneet perinteisten korujen lisäksy lävistyskoruihin joita olemme myyneet yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Käsityö on aina ollut osa meidän liikettä ja olemmekin valmistaneet koruja liikkeen perustamisesta lähtien. Ylpeytemme on upea LEMPI® -mallisto, joka suunnitellaan ja valmistetaan omalla verstaallamme Oulussa. Kotimaiset puusta, nahasta sekä keinonahasta valmistetut LEMPI® -korut ovat suosittuja koruja niin arkeen kuin juhlaan!  

Laadun ja tyylin lisäksi meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua valitsemaan täydellisen korun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Haluamme tarjota henkilökohtaista palvelua ja luomaan asiakkaillemme ainutlaatuisen ja miellyttävän ostokokemuksen. 

Olemme ylpeitä siitä, että Koruliike Romeo & Julia on paikallinen yritys, ja aidosti kotimainen perheyritys. Haluamme olla osa erityisiä hetkiä elämässäsi, olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäiväjuhlat, hääpäivä tai vain arjen piristys. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaiset korut, jotka täydentävät jokaista tilaisuutta. 

Tuletpa sitten vierailemaan Oulun kivijalkaliikkeellämme tai asioit verkossa, olemme iloisia että saamme olla osa tarinaasi!


Ihania hetkiä!

♥:lla Anni & Laura