Ihana että olet täällä!

Tervetuloa tutustumaan Koruliike Romeo & Juliaan! Olemme intohimoisesti koruihin ja kauneuteen erikoistunut liike, joka tarjoaa laajan valikoiman koruja ja tarvikkeita kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo kolmekymmentä vuotta ja ylpeinä voimme sanoa, että olemme saaneet luotettavan maineen ja uskollisen asiakaskunnan. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen yritystä johdamme me, sisarukset Anni & Laura.  

Romeo & Julia on perustettu rakkaudesta kauniisiin koruihin ja niiden symboliikkaan. Ymmärrämme, että korut eivät ole pelkästään koristeita, vaan ne kertovat tarinoita, juhlistavat merkittäviä hetkiä ja välittävät tunteita. Siksi valikoimamme koostuu huolella valituista koruista, joista on ilo valita juuri sinulle sopivimmat korut.  

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia korutyylejä, jotta jokainen asiakas löytäisi juuri itselleen sopivan korun. Olipa etsinnässäsi klassinen hopeakoru, rohkea statement-kaulakoru, hienostunut rannekoru tai persoonallinen riipus, meiltä löydät varmasti jotain, joka heijastaa omaa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Olemme erikoistuneet perinteisten korujen lisäksy lävistyskoruihin joita olemme myyneet yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Käsityö on aina ollut osa meidän liikettä ja olemmekin valmistaneet koruja liikkeen perustamisesta lähtien. Ylpeytemme on upea LEMPI® -mallisto, joka suunnitellaan ja valmistetaan omalla verstaallamme Oulussa. Kotimaiset puusta, nahasta sekä keinonahasta valmistetut LEMPI® -korut ovat suosittuja koruja niin arkeen kuin juhlaan!  

Laadun ja tyylin lisäksi meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua valitsemaan täydellisen korun tai vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan henkilökohtaista palvelua ja luomaan asiakkaillemme ainutlaatuisen ja miellyttävän ostokokemuksen. 

Olemme ylpeitä siitä, että Koruliike Romeo & Julia on paikallinen yritys, ja aidosti kotimainen perheyritys. Haluamme olla osa erityisiä hetkiä elämässäsi, olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäiväjuhlat, hääpäivä tai vain arjen piristys. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaiset korut, jotka täydentävät ja kohottavat jokaista tilaisuutta. 

Tuletpa sitten vierailemaan Oulun kivijalkaliikkeellämme tai asioit verkossa, anna meidän auttaa sinua löytämään täydellinen koru, joka kertoo tarinasi ja korostaa persoonallisuuttasi.