Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Vanhojen tanssit 2022 - Viisi vinkkiä täydellisten korujen valintaan.

Vanhojen tanssit 2022 - Viisi vinkkiä täydellisten korujen valintaan.


Vanhojen tanssit ovat ainutlaatuinen kokemus, jonka kruunaa upea vanhojentanssimekko sekä tietenkin mekkoosi ja vanhojentanssikampaukseesi täydellisesti sopivat korut. Helmirannekoru aidoilla makeanvedenhelmillä

Kaipaatko juhlapäivääsi säihkettä, vai ovatko ajattomat helmikorut sinun valintasi? Millaiset korut vanhojen tansseihin?


Ikimuistoisen vanhojenpäivän valmistelu pitää sisällään myös juhlakorujen suunnittelun ja valinnan. Eniten vanhojen tansseihin valittujen juhlakorujen valintaan vaikuttaa se millainen vanhojenmekko ja juhlakampaus sinulle on tulossa. Vuodesta toiseen suositut strassikaulakorut ja strassikorvakorut sekä klassiset helmikorut ovat aina varma valinta. Juhlakoruvalikoiman koko ajan monipuolistuessa on myös mahdollisuus sykähdyttää persoonallisemmalla koruvalinnalla. Hiuskoruissa erilaiset herkät köynnösmallit ovat lisänneet suosiotaan, mutta myös ajaton hiuskampa sekä tiara ovat edelleen suosittuja valintoja vanhojentanssikampaukseen. Unohtamatta erilaisia hiusspiraaleja, nutturaneuloja ja pantoja - miten näistä osaakaan valita!Vanhojen tanssit vanhojentanssikampaus jossa hiuskampa näyttävillä strasseilla.Vanhojen tanssit ovat ikimuistoinen juhlapäivä. Klassinen hiuskampa on hyvä valinta etenkin nutturakampaukseen.Suosituimmat korut ja ajattomat klassikot.


Erilaisia juhlakoruja on saatavilla todella runsaasti ja sen täydellisimmän korun valinta on usein todella haastavaa. Vanhojentanssikorujen valintaan ei ole olemassa varsinaista etikettiä, mutta strassikorvakorut ja hiuskammat ovat ajan saatossa muodostuneet klassikoiksi. Vuodesta toiseen suosituimmat korut ovat:


  • Strassikorut
  • Helmikorut
  • Aidot hopeakorut
  • Hiuskampa
  • TiaraKöynnösmäiset korvakorut athena bridal hääkorumallisto

Nämä Athena Bridalin köynnösmäiset strassikorvakorut istuvat kuvan mekkoon täydellisesti!Viisi vinkkiä täydellisten korujen valintaan.


1. Valitse itseäsi miellyttävät korut.

Vanhojen tanssit ovat sinun juhlapäiväsi. On siis ehdottoman tärkeää, että korut vastaavat omaa tyyliäsi ja tuntuvat miellyttäviltä yllä.


2. Korosta vanhojentanssimekon yksityiskohtia

Millainen vanhojentanssimekko sinulla on? Onko siinä jokin yksityiskohta kuten pitsikuvio tai strassikoriste? Pitsikuviota voi korostaa esimerkiksi herkällä, köynnösmäisellä hiuskorulla ja pisaran muotoiset strassikorvakorut toistavat kauniisti vanhojenmekon pisaran muotoisia strassikoristeita.  


3. Kokeile koruja mekon kanssa.

Osta korut hyvissä ajoin, sillä juhlakorut näyttävät usein erilaisilta, kun sovitat niitä mekon kanssa. Joskus voi myös käydä niin, että pitkät strassikorvakorut saattavat takertua mekon kaulukseen. Kun valitset ja hankit korut hyvissä ajoin, ehdit vielä tarvittaessa vaihtaa ne ennen varsinaista juhlapäivää.


4. Näytä valitsemasi hiuskoru kampaajallesi.

Jos olet epävarma valitsemasi hiuskorun istuvuudesta kampaukseesi, niin näytä sitä kampaajallesi. Samalla varmistat, että kampaaja saa valitsemasi hiuskorun tukevasti kiinnitettyä vanhojentanssikampaukseen, eikä sen irtoamista kesken juhlapäivän ja tanssin pyörteiden tarvitse pelätä.


5. Uskalla olla rohkea

Persoonalliset tai hieman näyttävämmät korut erottuvat edukseen. Jos haluat, että korusi erottuvat selkeästi myös valokuvissa, kannattaa silloin valita se hieman isompi vaihtoehto.


+ 1. Muista pukea korut viimeisenä.

Esimerkiksi hiuslakka ja hajuvesi sumentavat laadukkaimpienkin korujen kimallusta, sillä ne kerrostuvat korujen pinnalle todella herkästi. Samalla myös estät koruja takertumasta mekkoosi. Toivottavasti vinkeistä oli apua juhlakorujen valitsemiseen! Vanhojen tansseihin sopivat korut löydät niin verkkokaupasta kuin Oulun kivijalkamyymälästä. Muistathan, että Oulun myymälän valikoima on verkkokaupan valikoimaa laajempi. Halutessasi olemme apunasi kun valitset vanhojenpäivä koruja, ja jos et pääse piipahtamaan myymälässä saat meihin yhteyden myös Instagramissa @koruliikeromeojulia


Klikkaa tästä verkkokaupan Vanhojen tanssit kategoriaan ja valitse omat suosikkisi!


Ihania vanhojen tansseja!

❤️ R&J

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.