Hiuskoristeet juhliin - onnistu hiuskorun valinnassa.

Hiuskoristeet juhliin - onnistu hiuskorun valinnassa.

Hiuskoristeet ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina. Yksinkertainen kampaus saa ripauksen lisää juhlavuutta, kun siihen valitaan oikeanlainen hiuskoru. Hiuskorujen suosion kasvaessa, ovat niiden mallit ja tyylit moninkertaistuneet. Tämä saattaa aiheuttaa valinnan vaikeutta - millainen koru olisikaan se parhain?

Tämän helpon oppaan avulla saat tietää, millaiset hiuskorut istuvat parhaiten erilaisiin kampauksiin. Tiara on kampauksen kruunu.


Yksinkertainen kullanvärinen tiara matala malli.

Romance malliston yksinkertainen tiara sopii useaan erilaiseen kampaukseen.


Tiarat ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen. Mallien koon ja värin suosiossa on toki havaittavissa vaihtelua. Tällä hetkellä yksinkertaiset, kultaisen väriset tiarat ovat suosituimpia. Tiara on erittäin monipuolinen hiuskoru, sillä se sopii miltei kaikkiin kampauksiin, nutturakampauksesta auki hulmuaviin kiharoihin saakka. 
Hiuskampa on ajaton klassikko.


nayttava_hiuskoru_valkoisin_kukin_morsiamelle_haihin_juhliin_vanhojentansseihin

Athena Bridal mallistosta löydät aina laadukkaasti viimeistellyt hiuskorut.


Erilaiset hiuskammat ovat klassikkoja ja monipuolisen valikoimamme ansiosta löydät vaivattomasti sopivan hiuskamman jokaiseen juhlaan. Hiuskampa istuu parhaiten nutturakampauksiin, sillä pysyäkseen paikallaan koko juhlapäivän se vaatii tukevan kampauspohjan.
Nutturaneulat ja kristallispiraalit tuovat hieman säihkettä kampaukseen.


hiuskoru_siro_ruusukullanvarinen_hiuskoru_lehtiaiheella

Minimalistinen nutturaneula on kaunis ja herkkä valinta juhlakampaukseen.


Nimensä mukaisesti pitkät nutturaneulat istuvat parhaiten erilaisiin nutturakampauksiin ja tuovat niihin lisää juhlavuutta. Jos haluat matalaan kampaukseen, kuten lettikampaukseen, hieman säihkettä valitse silloin kristallispiraalit. Kampauksiin valitaan usein pariton määrä nutturaneuloja tai kristallispiraaleja, mutta se on makuasia.
Köynnösmäiset korut boheemiin kampaukseen.


hiuskoru_koynnos_valkoiset_helmet_ja_kullanvariset_lehdet

Osassa köynnöksistä on myös nauhat, joilla köynnöksen voi solmia pannaksi.


Köynnösmäiset hiuskorut ovat viime vuosien suosituimpia uutuuksia. Ne istuvat parhaiten boheemeihin ja rentoihin kampauksiin, kuten kiharanutturoihin ja erilaisiin lettikampauksiin. Köynnösmäinen koru on helppo muotoilla kampaukseen täydellisesti istuvaksi.
Hiuspantakin voi olla juhlava.


kullanvarinen_juhlapanta_tiara_kirkkailla_kivilla.jpg

Romance-malliston kultaisen värinen hiuspanta istuu hyvin lyhyisiinkin hiuksiin.


Hiuspanta on suosittu etenkin lyhyemmissä hiuksissa, tuomassa kokonaisuuteen lisää juhlavuutta. Hiuspanta on tiaran tavoin monikäyttöinen, se sopii niin nutturoihin kuin avonaisiinkin hiuksiin.


Toivottavasti oppaasta on apua hiuskorun valintaan! Jos jokin jäi mietityttämään, tai tarvitset apua, saat meihin yhteyden myös Instagramissa @koruliikeromeojulia. 

Hiuskoristeet juhliin löydät niin verkkokaupasta kuin putiikilta, mutta muistathan että Oulun myymälän valikoima on verkkokaupan valikoimaa laajempi. Kannattaa siis kysyä, jos verkkokaupasta ei löydy haluamaasi hiuskorua.


Klikkaa tästä verkkokaupan Hiuskorut-kategoriaan ja löydä oma suosikkisi!


Ihanaa juhlapäivää!

❤️ R&J

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.