OTA 3 MAKSA 2 -ALE KOKO VALIKOIMASTA!

Parhaat lahjaideat naiselle

Parhaat lahjaideat naiselle

10 ihanaa lahjaideaa koruista mukeihin

Välty turhalta joulustressiltä ja inspiroidu jouluisista lahjaideoistamme kun esittelemme Koruliike Romeo & Julian valikoiman kymmenen upeaa lahjaideaa, jotka auttavat valitsemaan täydellisen lahjan olipa kyseessä sitten äiti, sisko tai oma rakas. Tänä vuodenaikana taika yhdistyy aitoihin hopeakoruihin, käsintehtyihin LEMPI-korvakoruihin, suloisiin mukeihin ja moniin muihin lumoaviin yllätyksiin jotka kääriä pakettiin!

1. AIDOT HOPEAKORUT

Kestävät ja laadukkaat hopeakorut ovat aina varma valinta. Löydät valikoimastamme runsaasti erityylisiä aitoja hopeakoruja joista löydät upeat vaihtoehdot, olitpa etsimässä perinteistä sydänkorua, persoonallista luonnonkivimallia tai minimalistisia koruja moderniin tyyliin. Hopeakoruistamme löydät niin erilaiset korvakorut, kaulakorut, riipukset sekä tietenkin rannekorut aidosta nikkelivapaasta Sterling Hopeasta. Löydät valikoimastamme myös korusettejä jotka ovat aina toivotuimpia korulahjoja.

Tutustu hopeakoruihimme täällä


2. MUKIT JA LAHJATAVARAT
Hemmottele läheistäsi suloisella mukilla, kauniilla lasilla tai jollain muulla ihanista lahjatavaroistamme. Mukeissa ja laseissa on suloisia viestejä, hauskaa muotoilua ja kivoja ideoita. Lahjapakettien joukossa on aina hyvä olla jotain yllättävää ja ihanaa.

Lahjatavarat löydät täältä

3. KOTIMAISET LEMPI -KORVAKORUT

Tutustu Kotimaisen LEMPI-korvakorusarjan ainutlaatuiseen kauneuteen. Näissä korvakoruissa yhdistyvät perinne ja moderni muotoilu ja ne ovatkin rakastettu lahja. Käsintehdyt korvakorut ovat keveitä ja mukavia käyttää.

Tutustu koko LEMPI -mallistoon

4. AVATTAVA KAULAKORU -MEDALJONGI
Anna unohtumaton lahja muistoihin kytkeytyvällä medaljongilla. Valitse kaune medaljonki ja täytä se kuvilla jotka kertovat tarinan rakkaudesta ja yhteydestä. Avattavia kaulakoruja löytyy sekä aito hopeisina että kirurginteräsversioina. 

Kaikki medaljongit löydät täältä


5. PERSOONALLISET KORUT

Anna lahjaksi koru, joka kertoo vastaanottajansa tarinan. Erityiset sanat, hahmot ja yhteiset vitsit tekevät lahjasta henkilökohtaisen ja rakkaudentäyteisen. Mieti joku hauska vain teidän kahdenvälinen juttu tai yhteinen haave. "Me vielä matkustamme yhdessä maailman ympäri."


Verkkokauppaan tästä linkistä


6. LAHJAKORTTI

Jos et voi päättää juuri oikeaa korua, anna lahjaksi lahjakortti. Lahjakortti on ihana lahjaidea joka tuo iloa useamman kerran. Meillä lahjakortit voi käyttää osissa ja käyttöaikaa on runsaasti. Lahjakortin voi ostaa joko Oulun kivijalkamyymälään tai verkkokauppaan.

Lahjakortit löydät täältä

7. SUGAR SUGAR -HIUSKORUT

Rakastetut hiuspannat, pehmoiset hiusdonitsit sekä erilaiset pinnit ja soljet ovat suosituimpia tuotteitamme. Tilaa lahjaksi hiusasusteita lahjansaajan   lempivärissä ja olet varmasti joulun suosituin joulupukki!

Tutustu kaikki vaihtoehtoihin 

8. KORVAKORUT
Korvakorut ovat aina tervetullut lahja. Valitse näyttävät ja säihkyvät korvakorut, jotka täydentävät juhla-asun kuin juhla-asun tai jotain pientä ja kaunista hillittyjen korvakorujen ystävälle. Muista, että korulahjassa saa näkyä sekä sinun että lahjansaajan maku -tällä ohjeella onnistut varmasti! Korvakoruistamme löydät runsaasti eri materiaalivaihtoehtoja ja kaikki tuotteemme ovat nikkelivapaita joten voit turvallisin mielin valita mitä tahansa vaikoimastamme.

Kaikki korvakorut löydät täältä


9. RANNEKORUT
Lisää ripaus eleganssia lahjan saajan ranteeseen kauniilla rannekorulla. Valikoimasta löytyy sekä minimalistisia että näyttäviä vaihtoehtoja. Rannekoru on loistava valinta jos olet epävarma korun antamisesta sillä rannekoru ei ole koruna niin voimakkaasti esillä kuin esimerkiksi kaulakoru tai korvakorut.

Tutustu kaikki rannekoruihimme täällä


10.KAULAKORUT
 Kaunis kaulakoru on klassinen ja rakastettu lahja. Suuret ja näyttävät tai hienostuneet ja klassiset – valinta on sinun ja lahjansaajan tyylin mukaan.


Tutustu kaulakoruihimme täällä

Näistä ihanista vaihtoehdoista löydät varmasti sopivan joululahjan elämäsi tärkeimmälle naiselle. Tutustu valikoimaamme rauhassa verkkokaupassa tai tule palvelevaan myymäläämme Oulussa osoitteessa Isokatu 39. 

Meillä on myös aina ilmainen paketointipalvelu niin verkkokaupassa kuin kivijalkamyymälässä. Lue verkkokaupan paketointipalvelun ohjeet tästä.


Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua lahjan valinnassa,

Ihanaa joulunodotusta,

R & J tiimi

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.