Tilaa lahjat netistä valmiiksi paketoituina ja nouda Oulun kivijalkaliikkeeltä

Nyt voit tehdä lahjaostokset helposti! Tilaa tuotteet ja me paketoimme ne puolestasi. Voit noutaa tilauksen liikkeeltämme liikkeen aukioloaikojen puitteissa heti saatuasi sähköpostin että tilauksesi on valmis. Jos et halua tulla liikkeeseen sisälle voit noutaa tilauksen myös ulkoa. Soita meille kun olet liikkeen ovella niin tuomme tilauksesi sinulle ulos. Jos tilauksesi noutaa puolestasi joku toinen ilmoita meille sähköpostilla valtuuttamasi henkilön nimi.

Lahjatilauksen tekeminen onnistuu näin:

  1. Laita tuotteet jotka haluat tilata ostoskoriin.
  2. Mene verkkokaupan kassalle.
  3. Kirjoita kohtaan Lisätieto tilaukseen ”Paketointi” jos tilauksessasi on yksi tuote tai jos kaikki tilauksen tuotteet tulevat samaan pakettiin.                         Jos tilauksessasi on useita eri paketteihin meneviä tuotteita kirjoita kenttään selkeästi kuinka haluat tuotteet paketoitavan. Esimerkiksi jos tilauksessa on kolme tuotetta joista kaksi menee samaan pakettiin ja yksi erikseen voi paketointipyyntö näyttää esim. tältä: LEMPI-korvakorut omaan pakettiin, lasten hopeakorvakorut yhdessä toiseen pakettiin. Merkitsemme paketit niin että erotat helposti mitä paketti sisältää.

4. Jos haluat tilaukseesi lisäksi käsinkirjoitetun kortin kirjoita samaan kenttään myös korttiin tuleva teksti. Jos kortteja tulee useampia, kirjoita tekstit niin että erotamme niistä helposti eri kortteihin tulevat tekstit. esim. kortti 1, kortti 2 jne.


Paketoimme tuotteet aina niille mahdollisimman hyvin sopiviin pakkauksiin. Pakettien ulkonäkö saattaa vaihdella tuotteiden sekä saatavilla olevien pakkausmateriaalien mukaan eikä paketoinnin ulkonäköä pysty itse päättämään. Pyrimme aina paketoimaan kaikki mahdollisimman kauniisti ja sesongit huomioon ottaen!