Valmiiksi paketoidut lahjat suoraan kotiin!

Jos haluat tilata lahjat valmiiksi paketoituna suoraan kotiisi on se erittäin helppoa! Voit tilata samalla postimaksulla kotiisi erilaisia lahjoja ja saat halutessasi kaikki lahjat erikseen kauniisti paketoituina. Lahjatilauksen teko onnistuu näin:

  1. Laita tuotteet jotka haluat tilata ostoskoriin.
  2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita kohtaan Lisätieto tilaukseen ”Paketointi” jos tilauksessasi on yksi tuote tai jos kaikki tilauksen tuotteet tulevat samaan pakettiin.

Jos tilauksessasi on useita eri paketteihin meneviä tuotteita kirjoita kenttään selkeästi kuinka haluat tuotteet paketoitavan. Esimerkiksi jos tilauksessa on kolme tuotetta joista kaksi menee samaan pakettiin ja yksi erikseen voi paketointipyyntö näyttää esim. tältä: LEMPI-korvakorut omaan pakettiin, lasten hopeakorvakorut yhdessä toiseen pakettiin.

4. Jos haluat tilaukseesi lisäksi käsinkirjoitetun kortin kirjoita samaan kenttään myös korttiin tuleva teksti. Jos kortteja tulee useampia, kirjoita tekstit niin että erotamme niistä helposti eri kortteihin tulevat tekstit. esim. kortti 1, kortti 2 jne.

Tilaajan omaan osoitteeseen toimitettavan lahjatilauksen mukana tulee normaalisti pakkauslista.

Paketoimme kaikki tuotteet niin että ne kestävät kuljetuksen. Pakettien ulkonäkö saattaa vaihdella tuotteiden mukaan eikä paketoinnin ulkonäköä pysty itse päättämään. Pyrimme aina paketoimaan kaikki lahjat mahdollisimman kauniisti ja sesongit huomioon ottaen!