Lahjan tilaaminen suoraan lahjansaajan osoitteeseen

Voit tilata meiltä lahjat myös suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Tämä on ihana tapa muistaa varsinkin korona-aikana kun ystäviä ja rakkaita ei välttämättä pysty näkemään. Vältyt samalla lahjojen viemiseltä postiin ja lahjansaaja saa tilauksensa valmiiksi paketoituna ja kortin kanssa jos niin haluat! 

Lahjatilauksen teet helposti:

  1. Laita tuotteet jotka haluat tilata ostoskoriin.
  2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita kohtaan Lisätieto tilaukseen ”Paketointi” jos tilauksessasi on yksi tuote tai jos kaikki tilauksen tuotteet tulevat samaan pakettiin.

Jos tilauksessasi on useita eri paketteihin meneviä tuotteita kirjoita kenttään selkeästi kuinka haluat tuotteet paketoitavan. Esimerkiksi jos tilauksessa on kolme tuotetta joista kaksi menee samaan pakettiin ja yksi erikseen voi paketointipyyntö näyttää esim. tältä: LEMPI-korvakorut omaan pakettiin, lasten hopeakorvakorut yhdessä toiseen pakettiin.

Jos haluat tilaukseesi lisäksi käsinkirjoitetun kortin kirjoita samaan kenttään myös korttiin tuleva teksti. Jos et pyydä korttia tilauksen mukaan laitamme tilauksen mukana kuitenkin lahjanantajan nimen. Jos haluat että lahja on mysteeriantajan ihana yllätys laita meille tästä viesti tilauksesi yhteydessä!

3. Vaihda toimitusosoitteeksi lahjansaajan osoite. Osoitteen pääseet muuttamaan kohdassa toimitustapa → toimitusosoite→ Muokkaa


Paketoimme kaikki tuotteet niin että ne kestävät kuljetuksen. Pakettien ulkonäkö saattaa vaihdella tuotteiden ja saatavilla olevien pakkausmateriaalien mukaan eikä paketoinnin ulkonäköä pysty itse päättämään. Pyrimme aina paketoimaan kaikki lahjat mahdollisimman kauniisti ja sesongit huomioon ottaen.

Suoraan lahjansaajalle meneviin tilauksiin emme laita mukaan pakkauslistaa, ja tuotteet postitetaan aina ilman hintalappuja.


Huom! Jos haluat tilata lahjoja useampaan eri osoitteeseen, on jokaisesta tilauksesta tehtävä oma erillinen tilauksensa.