PALAUTUKSEN TEKEMINEN

Verkkokaupassamme on 14vrk palautusoikeus jonka aikana sinulla on oikeus palauttaa osa tai kaikki tilaamasi tuotteet. Palautusoikeus koskee kaikkia muita tuotteita lukuunottamatta lävistyskoruja  (esim. napakorut, rustokorut, lävistysrenkaat yms.) Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4.  

Tarkemmat toimitusehdot voit lukea täältä.

PALAUTAT TUOTTEET HELPOSTI NÄIN:

  1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@romeojulia.fi .  Laita sähköpostin aiheeksi palautusKerro viestissä mitkä tuotteet haluat palauttaa. Sinun ei tarvitse kertoa miksi haluat palauttaa tuotteet, mutta voit halutessasi näin tehdä!
  2. Pakkaa tuotteet jotka haluat palauttaa samalla tavalla kuin ne saapuivat. Jos tuote oli pakattu lahjarasiaan tai pussiin palauta myös tämä. Palauttamatta jäävistä erikoispakkauksista veloitamme niiden hinnan. Tilauksen huolellinen pakkaaminen estää tuotteiden vahingoittumisen matkalla. 
  3. Lähetä seurattava PLUS-kirje/paketti osoitteeseen Koruliike Romeo & Julia Oy, Isokatu 39, 90100 Oulu. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan lähetystavan. Palautus ei ole ilmainen vaan tulee sinun maksettavaksesi. Valitse toimitustavaksi paketti tai seurattava PLUS-kirje jotta saat palautukselle seurantanumeron. Jos lähetät tuotteet meille tavallisena kirjeenä ja se katoaa matkalla emme pysty palauttamaan sinulle rahojasi. 
  4. Kun tuotteet ovat palautuneet meille teemme sinulle palautuksen. Riippuen valitsemastasi maksutavasta sekä pankistasi, rahojen palautumisessa tilillesi menee muutamasta päivästä noin viikkoon.

Koruliike Romeo & Julia Oy ei korvaa palauttamisesta aiheutuvia kuluja.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, laita meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@romeojulia.fi. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään!