Toimitusehdot


Yleistä


Koruliike Romeo & Julia:n verkkokauppa on Koruliike Romeo & Julia Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Koruliike Romeo & Julia Oy  (y-tunnus: FI24360860, Isokatu 39, 90100 Oulu. sähköpostiosoite koruliike@romeojulia.fi, puhelinnumero +358447800189) pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checout Finland. Voit maksaa ostokset:

  • Verkkopankkimaksu tai luottokorttimaksu pankkipainikkeen kautta omassa verkkopankissasi (vaatii kirjautumisen omilla verkkopankkitunnuksillasi). Turvallisen Verkkomaksupalvelun tarjoaa Checkout.
  • Maksu laskulla tai osamaksulla, maksuvaihtoehdot Everyday, Jousto ja Svea. Otathan huomioon että maksaessasi laskulla/osamaksulla veloittaa laskutuspalvelujen tarjoaja sopimuksenmukaisen laskutuslisän.
  • Voit maksaa myös Mobilepaylla.

Muista palata maksutapahtuman jälkeen takaisin kauppiaan sivulle. Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestien, josta pääset Ostajan palvelut -verkkosivulle.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Valittavanasi on Postin PLUS-kirje sekä postipaketti.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Yleisimmät maksut verkkokaupassamme ovat:

Postipaketit: alk. 4,95€

PLUS-kirje: alk. 3.50€

Nouto Oulun liikkeeltä: Ilmainen

Huomaathan että  nämä ovat yleisimmät toimitusmaksut, mutta maksun loppusumma riippuu tilaamiesi tuotteiden koosta ja painosta. Näet lopulliset toimituskulut kaupan kassalla.

KAMPANJAPOSTIMAKSUT

Jos olet tehnyt tilauksen "ILMAINEN TOIMITUS" -kampanjan aikana jossa ilmoitetaan tietty raja jonka ylittäville tilauksille tarjotaan ilmainen toimitus, mutta päädyt palauttamaan tuotteita niin että ilmaisen toimituksen raja ei enää täyty, veloitamme sinulta palautuksen yhteydessä toimituksen postimaksun.Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Me lähetämme tuotteet liikkeeltämme yleensä samana tai seuraavana arkipäivänä ja viimeistään kolmen päivän kuluessa. Emme kuitenkaan voi taata tuotteen saapuvan sinulle 1-5 päivän kuluessa, koska tuotteiden kuljetuksesta vastaa Posti.Seurattava PLUS-kirje on yleensä perillä 2 arkipäivän sisällä lähettämisestä. Kirjelähetyksiä ei jaeta tiistaisin.


Palautusoikeus

Vaihto- ja palautus 

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Tuotteita ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen vaan tällöin on tehtävä alkuperäisen tilauksen palautus ja tilattava uudet tuotteet. Voit palauttaa tilauksesi myös liikkeellemme, mutta rahojen palautus tehdään aina verkkokaupan kautta. Ole ennen palautuksen tekoa aina yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@romeojulia.fi

Poikkeustapauksena on sinun mahdollista vaihtaa tuote toiseen tuotteeseen kivijalkaliikkeellämme. Ole yhteydessä meihin ensin sähköpostilla asiakaspalvelu@romeojulia.fi

Meille on todella tärkeää, että olet onnellinen ja tyytyväinen kun uudet tuotteet saapuvat luoksesi. Tämän vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota myymiemme tuotteiden laatuun. Mikäli sattuisi kuitenkin käymään niin huono onni että tuote on rikki, et ole tyytyväinen tuotteeseesi tai sinulle toimitetaan väärä tuote, otathan aina ensin yhteyden asiakaspalveluumme. Voit palauttaa tälläiset tuotteet meille 14 päivän sisällä paketin saapumisesta.

Vaihto- tai palautusoikeus on vain tuotteelle, joka on palautettaessa siististi alkuperäispakkauksessaan ja käyttämätön sekä sellaisenaan myyntikuntoinen. Hygienasyistä palautusoikeus sekä vaihto-oikeus ei koske ihon lävistäviä lävistyskoruja (esim. napakorut, rustokorut, lävistysrenkaat yms.) (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4).  , lahjapalvelupaketteja eikä muitakaan tuotteita, joihin on tehty räätälöintejä asiakkaan toivomuksesta.

Palautus on aina tehtävä seurattavana PLUS-kirjeenä tai pakettina. Jos lähetät tuotteet meille tavallisena kirjeenä ja se katoaa matkalla emme pysty palauttamaan sinulle rahojasi.

Palauttaminen on mahdollista, jos

  • haluat perua kaupan 14 vuorokauden sisällä tavaran vastaanottamisesta, esim. siitä syystä, ettei tuote miellyttänyt.
  • haluat vaihtaa tai palauttaa viallisia/rikkinäisiä tuotteita.
  • olemme toimittaneet Sinulle väärän tuotteen.

NOUTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Noutamatta jättäminen ei ole palautus,

Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme takaisin postittamisesta meille aiheutuvat kulut.  

Postipaketit 20€ riippumatta paketin koosta.

Jos tilauksesi arvo riittää kattamaan takaisinlähetyksestä aiheutuvat kulut vähennämme ne tilauksestasi ja palautamme loput rahat tilillesi. Jos tilauksesi arvo ei riitä kattamaan takaisinlähetyksen kuluja voit maksaa ylimenevät kulut sopimallamme tavalla. Olemme tällöin yhteydessä sinuun sähköpostilla.

 

Näin palautat tuotteita meille

Lähettääksesi tuotteita meille takaisin toimi seuraavasti:

PALAUTAT TUOTTEET NÄIN:

  1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@romeojulia.fi .  Laita sähköpostin aiheeksi palautus. Kerro viestissä mitkä tuotteet haluat palauttaa. Sinun ei tarvitse kertoa miksi haluat palauttaa tuotteet, mutta voit halutessasi näin tehdä.
  2. Pakkaa tuotteet jotka haluat palauttaa samalla tavalla kuin ne saapuivat. Jos tuote oli pakattu lahjarasiaan tai pussiin palauta myös tämä. Palauttamatta jäävistä erikoispakkauksista veloitamme niiden hinnan. Tilauksen huolellinen pakkaaminen estää tuotteiden vahingoittumisen matkalla. 
  3. Lähetä kirje/paketti osoitteeseen Koruliike Romeo & Julia Oy, Isokatu 39, 90100 Oulu. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan lähetystavan. Palautus ei ole ilmainen vaan tulee sinun maksettavaksesi. Valitse toimitustavaksi paketti tai seurattava PLUS-kirje jotta saat palautukselle seurantanumeron. Jos lähetät tuotteet meille tavallisena kirjeenä ja se katoaa matkalla emme pysty palauttamaan sinulle rahojasi. 
  4. Kun tuotteet ovat palautuneet meille teemme sinulle palautuksen. Riippuen valitsemastasi maksutavasta sekä pankistasi, rahojen palautumisessa tilillesi menee muutamasta päivästä noin viikkoon.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, laita meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@romeojulia.fi. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Suomen sisällä tapahtuvia toimituksia. Ehdot voimassa 2.12.2015 alkaen. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimitusehtoja.

Hyväksymällä tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot (rasti ruutuun tilausvaiheessa).

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

asiakaspalvelu@romeojulia.fi