Toimitusehdot


Yleistä


Koruliike Romeo & Julia:n verkkokauppa on Koruliike Romeo & Julia Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Koruliike Romeo & Julia Oy  (y-tunnus: FI24360860, Isokatu 39

90100 Oulu. Sähköpostiosoite koruliike@romeojulia.fi, puhelinnumero +358447800189) pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checout Finland. Voit maksaa ostokset:

  • Verkkopankkimaksu tai luottokorttimaksu pankkipainikkeen kautta omassa verkkopankissasi (vaatii kirjautumisen omilla verkkopankkitunnuksillasi). Turvallisen Verkkomaksupalvelun tarjoaa Checkout.
  • Maksu laskulla tai osamaksulla, maksuvaihtoehdot Klarna, Everyday, Jousto ja Svea. Otathan huomioon että maksaessasi laskulla/osamaksulla veloittaa laskutuspalvelujen tarjoaja sopimuksenmukaisen laskutuslisän.
  • Voit maksaa myös Mobilepaylla.

Muista palata maksutapahtuman jälkeen takaisin kauppiaan sivulle. Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestien, josta pääset Ostajan palvelut -verkkosivulle.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Verkkokaupassamme on käytössä Posti (Smartbox, postipaketti ja kirje) sekä Ärräpaketti. 


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Yleisimmät maksut verkkokaupassamme ovat:

Postipaketit: 4,95€

Ärräpaketit: 4,95€

Kirjelähetykset: alk. 2€

Nouto Oulun liikkeeltä: Ilmainen

Huomaathan että  nämä ovat yleisimmät toimitusmaksut, mutta maksun loppusumma riippuu tilaamiesi tuotteiden koosta ja painosta. Näet lopulliset toimituskulut kaupan kassalla.

Kaikki yli 50€:n tilaukset ovat ilmaisia!


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Me lähetämme tuotteet liikkeeltämme yleensä samana tai seuraavana arkipäivänä ja viimeistään kolmen päivän kuluessa. Emme kuitenkaan voi taata tuotteen saapuvan sinulle 1-5 päivän kuluessa, koska tuotteiden kuljetuksesta vastaa Posti.


Palautusoikeus

Vaihto- ja palautus 

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. 


Meille on todella tärkeää, että olet onnellinen ja tyytyväinen kun uudet tuotteet saapuvat luoksesi. Tämän vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota myymiemme tuotteiden laatuun. Mikäli sattuisi kuitenkin käymään niin huono onni että tuote on rikki, et ole tyytyväinen tuotteeseesi tai sinulle toimitetaan väärä tuote, otathan aina ensin yhteyden asiakaspalveluumme. Voit palauttaa tälläiset tuotteet meille 14 päivän sisällä paketin saapumisesta.


Vaihto- tai palautusoikeus on vain tuotteelle, joka on palautettaessa siististi alkuperäispakkauksessaan ja käyttämätön sekä sellaisenaan myyntikuntoinen. Palautusoikeus ei koske lävistyskoruja (napakorut, korvakorut, kielikorut jne.). Hygienasyistä palautusoikeus ei koske lävistyskoruja  (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4).  , lahjapalvelupaketteja eikä muitakaan tuotteita, joihin on tehty räätälöintejä asiakkaan toivomuksesta.


Palauttaminen on mahdollista, jos

  • haluat perua kaupan 14 vuorokauden sisällä tavaran vastaanottamisesta, esim. siitä syystä, ettei tuote miellyttänyt.
  • haluat vaihtaa tai palauttaa viallisia/rikkinäisiä tuotteita.
  • olemme toimittaneet Sinulle väärän tuotteen.


Vaihto vai hyvitys?

Tuotteen voi vaihtaa vain toiseen täysin samanlaiseen  tuotteeseen. Vaihtoehtoisesti voimme hyvittää Sinulle tuotteen myyntihinnan. Valitettavasti tuotteen koon, värin, pituuden jne. muuttaminen ei ole mahdollista.

Jos haluat saada ominaisuuksiltaan erilaisen tuotteen tee kokonaan uusi tilaus ja lähetä ei-toivottu tuote takaisin meille osoitteeseen Koruliike Romeo & Julia Oy, Isokatu 39, 90100 Oulu.

Kun palautus on saapunut meille teemme palautuksen tilillesi. 

NOUTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Noutamatta jättäminen ei ole palautus,

Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme takaisin postittamisesta meille aiheutuvat kulut.  

Postipaketit alk. 12€ riippuen paketin koosta

Matkahuollon paketit alk. 18€ riippuen paketin koosta

DB Schenker alk. 10 € riippuen paketin koosta

Jos tilauksesi arvo riittää kattamaan takaisinlähetyksestä aiheutuvat kulut vähennämme ne tilauksestasi ja palautamme loput rahat tilillesi. Jos tilauksesi arvo ei riitä kattamaan takaisinlähetyksen kuluja voit maksaa ylimenevät kulut sopimallamme tavalla. Olemme tällöin yhteydessä sinuun sähköpostilla.

 

Näin palautat tuotteita meille

Lähettääksesi tuotteita meille takaisin toimi seuraavasti:

  • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme koruliike@romeojulia.fi 
  • Pakkaa tuotteet jotka haluat palauttaa samalla tavalla kuin ne saapuivat. Jos tuote oli pakattu lahjarasiaan tai pussiin palauta myös tämä. Palauttamatta jäävistä erikoispakkauksista veloitamme niiden hinnan.
  • Palautukset tulee lähettää osoitteeseen Koruliike Romeo & Julia Oy, Isokatu 39, 90100 Oulu
  • Vie paketti postiin, maksa tarvittava postimaksu ja laita paketti tai kirje tulemaan! Koruliike Romeo & Julia Oy ei korvaa palauttamisesta aiheutuvia kuluja.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, laita meille sähköpostia osoitteeseen koruliike@romeojulia.fi. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään!


Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Suomen sisällä tapahtuvia toimituksia. Ehdot voimassa 2.12.2015 alkaen. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimitusehtoja.

Hyväksymällä tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot (rasti ruutuun tilausvaiheessa).

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

koruliike@romeojulia.fi