Venytyskoru 9mm, Flames
Venytyskoru 9mm, Flames

Venytyskoru 9mm, Flames

14,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Upeat orgaaniset 9mm venytyskorut. Myydään kappaleittain!

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Venytyskoru 9mm, Flames

Ekologinen sarvesta valmistettu 9mm venytyskoru.  Käsintehdyssä korussa on upea liekkikuvio. Korun kuvio on ainoastaan korun toisella puolella, muistathan valita sen korvan johon korun haluat niin upea koristekuvio näkyy hyvin. Oletuksena että koru puetaan edestä.

  • Koko: 9mm
  • Väri: luonnonllinen musta/punainen
  • Materiaali: vesipuhvelin sarvi
  • MYYDÄÄN KAPPALEITTAIN!
Huomaathan että luonnonmateriaaleissa valmistetuissa koruissa on aina sävyeroja. Valitsemme aina parhaiten soveltuvat pareiksi. Käytössä huokoiset materiaalit saattavat tummua johtuen rasvoista yms. joita ne imeytyvät koruihin. Koruissa saattaa esiintyä epätasaisuuksia väreissä ja vaaleanpia ja tummempia kohtia. Korujen muoto ei ole täydellinen vaan niissä saattaa näkyä käsityön mukanaan tuomia pieniä persoonallisia eroja.


Ethän säilytä luonnonmateriaaleista valmistettuja koruja suorassa auringonpaisteessa. Otathan huomioon että luonnonmateriaaleilla on kyky imeä ja luovuttaa kosteutta. Korujen oikea hoito suojaa niitä eivätkä materiaalit vahingoitu. Puisia koruja on hyvä öljytä silloin tällöin omalle iholle sopivalla öljyllä. Suosittelemme erityisesti kookosöljyä sekä parafiiniöljyä.

Sarvi ja luu koruihin tulee muun jalostuksen yhteydessä ylijäävistä materiaalista.