Venytyskoru 5mm, Long Baroque

Venytyskoru 5mm, Long Baroque

14,80 €
sis. 24 % ALV
Myydään kappaleittain! Upea orgaaninen, puusta valmistettu venytyskoru. Tällä mallilla voit venyttää esimerkiksi korvanlehtesi 5mm vahvuiseksi tai pitää sitä jo
Saatavuus 7 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Venytyskoru 5mm, Long Baroque

Ekologinen puusta valmistettu 5mm venytyskoru. Näyttävä iso koko! Käsintehdyssä korussa on upea koristekuvio. Amazing for you hippie queens!

  • Koko: Vahvuus 5mm, pituus 6cm
  • Väri: punertava puu
  • Materiaali: ruusupuu
  • MYYDÄÄN KAPPALEITTAIN!
Huomaathan että luonnonmateriaaleissa valmistetuissa koruissa on aina sävyeroja. Valitsemme aina parhaiten soveltuvat pareiksi. Käytössä huokoiset materiaalit saattavat tummua johtuen rasvoista yms. joita ne imeytyvät koruihin. Koruissa saattaa esiintyä epätasaisuuksia väreissä ja vaaleanpia ja tummempia kohtia. Korujen muoto ei ole täydellinen vaan niissä saattaa näkyä käsityön mukanaan tuomia pieniä persoonallisia eroja.


Ethän säilytä luonnonmateriaaleista valmistettuja koruja suorassa auringonpaisteessa. Otathan huomioon että luonnonmateriaaleilla on kyky imeä ja luovuttaa kosteutta. Korujen oikea hoito suojaa niitä eivätkä materiaalit vahingoitu. Puisia koruja on hyvä öljytä silloin tällöin omalle iholle sopivalla öljyllä. Suosittelemme erityisesti kookosöljyä sekä parafiiniöljyä.

Sarvi ja luu koruihin tulee muun jalostuksen yhteydessä ylijäävistä materiaalista.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: RJ 2021-74