Venytyskoru 5mm, Black Bird

Venytyskoru 5mm, Black Bird

14,80 €
sis. 24 % ALV
Kaunis ja näyttävä, orgaanisesta materiaalista valmistettu 5mm venytyskoru. Koska koru on käsin valmistetty luonnonmateriaalista, jokaisen kappaleen ilme on uni
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Venytyskoru 5mm, Black Bird

Ekologinen sarvesta valmistettu 5mm venytyskoru. Näyttävä iso koko! Pituus 5,5cm. Käsintehdyssä korussa on upea koristekuvio.

  • Koko: vahvuus 5mm, pituut 5.5cm
  • Väri: luonnonllinen musta
  • Materiaali: vesipuhvelin sarvi
  • MYYDÄÄN KAPPALEITTAIN!
Huomaathan että luonnonmateriaaleissa valmistetuissa koruissa on aina sävyeroja. Valitsemme aina parhaiten soveltuvat pareiksi. Käytössä huokoiset materiaalit saattavat tummua johtuen rasvoista yms. joita ne imeytyvät koruihin. Koruissa saattaa esiintyä epätasaisuuksia väreissä ja vaaleanpia ja tummempia kohtia. Korujen muoto ei ole täydellinen vaan niissä saattaa näkyä käsityön mukanaan tuomia pieniä persoonallisia eroja.


Ethän säilytä luonnonmateriaaleista valmistettuja koruja suorassa auringonpaisteessa. Otathan huomioon että luonnonmateriaaleilla on kyky imeä ja luovuttaa kosteutta. Korujen oikea hoito suojaa niitä eivätkä materiaalit vahingoitu. Puisia koruja on hyvä öljytä silloin tällöin omalle iholle sopivalla öljyllä. Suosittelemme erityisesti kookosöljyä sekä parafiiniöljyä.

Sarvi ja luu koruihin tulee muun jalostuksen yhteydessä ylijäävistä materiaalista.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: RJ 2021-73