Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Crystal Flowers
Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Crystal Flowers Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Crystal Flowers Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Crystal Flowers Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Crystal Flowers Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Crystal Flowers Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Crystal Flowers

Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Crystal Flowers

Tuotetta rajoitettu erä.
29,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Upea taivuteltava monikäyttöinen hiuskoru joka täydentää juhlalookin täydellisesti.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Hiuskoru/hiusköynnös Beautiful Crystal Flowers

Kaunis hiuskoru morsiamelle tai kenelle tahansa joka haluaa monikäyttöisen, näyttävän ja upean hiuskorun.  Korun pohjamateriaali on  kirkkaan hopean värinen ja köynnöstä koristavat kirkkaat kristallit. Tyylikkäässä korussa on yksi suurempi koristeosa keskellä josta koru jatkuu symmetrisesti molempiin suuntiin kristallikukkanauhana.


Hiuskoru sopii upeasti nutturan kanssa ja voit taivutaa sen nutturan myötäiseksi. Koska koru taipuu kaikkiin suuntiin ja on helppo kiinnittää, onnistuu sen käyttö myös aukiolevassa kampauksessa jos se on osittain kiinni jolloin korun kiinnitykseen käytettäville pinneille saadaan tukeva kiinnitys.  Beautiful Crystal Flowers on ihana myös pannan tilalla käytettynä. Koska koru kiinnitetään pinneillä kampaukseen, vältyt perinteisen pannan mahdollisesti aiheuttamalta puristukselta.


  • Koko: pituus 28cm josta koruosaa 26cm
  • Koko: levein kohta 4cm
  • Väri: kirkas/hopea
  • Materiaali: korumetalli/kristalli
  • Kiinnitys: korussa ei ole kiinnitystä, se kiinnitetään pinneillä tai hengettömillä