Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Twine with Crystals and Pearls
Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Twine with Crystals and Pearls Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Twine with Crystals and Pearls Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Twine with Crystals and Pearls

Hiuskoru, hiusköynnös Beautiful Twine with Crystals and Pearls

Tuotetta rajoitettu erä.
29,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Upea taivuteltava monikäyttöinen hiuskoru joka täydentää juhlalookin täydellisesti.

Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Hiuskoru/hiusköynnös Beautiful Twine with Crystals and Pearls

Kaunis hiuskoru morsiamelle tai kenelle tahansa joka haluaa monikäyttöisen, näyttävän ja upean hiuskorun.  Korun pohjamateriaali on  kirkkaan hopean värinen ja köynnöstä koristavat kirkkaat kristallit. Näyttävässä korussa on  kaksi kaunista kukkaa joista lähtee ihana lehtiköynnös. Kukkien keskellä on valkoiset helmet, mutta muuten korussa on käytetty kirkkaita kiviä.


Hiuskoru sopii upeasti nutturan kanssa ja voit taivutaa sen nutturan myötäiseksi. Koska koru taipuu kaikkiin suuntiin ja on helppo kiinnittää, onnistuu sen käyttö myös aukiolevassa kampauksessa jos se on osittain kiinni jolloin korun kiinnitykseen käytettäville pinneille saadaan tukeva kiinnitys.  Beautiful Twine with Crystals and Pearls on ihana myös pannan tilalla käytettynä. Koska koru kiinnitetään pinneillä kampaukseen, vältyt perinteisen pannan mahdollisesti aiheuttamalta puristukselta.


  • Koko: pituus 28cm josta koruosaa 26cm
  • Koko: 3cm leveimmästä kohdasta
  • Väri: kirkas/hopea
  • Materiaali: korumetalli/kristalli
  • Kiinnitys: korussa ei ole kiinnitystä, se kiinnitetään pinneillä tai hengettömillä