Lävistysrengas, Hinged Segment Ring in Purple 1,2mm/monta kokoa
Lävistysrengas, Hinged Segment Ring in Purple 1,2mm/monta kokoa Lävistysrengas, Hinged Segment Ring in Purple 1,2mm/monta kokoa Lävistysrengas, Hinged Segment Ring in Purple 1,2mm/monta kokoa

Lävistysrengas, Hinged Segment Ring in Purple 1,2mm/monta kokoa

9,90 €
Sisältää alv. 24 %

CLICKER. Laadukas 316L kirurginteräksestä valmistettu lävistysrengas helpolla sarakiinnityksellä.

Saatavuus 8 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, Hinged Segment Ring in Purple 1,2mm/useita halkaisijoita

Segmenttirengas sopii hyvin todella moniin lävistyksiin; voit käyttää rengasta esim. septum-lävistyksessä, huulilävistyksessä sekä miltei kaikissa korvanalueen lävistyksissä. Rengas sopii hyvin käytettäväksi myös alakorvan perinteisissä korvareijissä sillä renkaan paksuus on sama kuin yleisesti ensilävistyksissä käytettävissä hoitonapeissa ja muissa koruissa. 

Lävistysrengas on valmistettu laadukkaasta 316L kirurginteräksestä ja siinä on markkinoiden paras pinnoite. Pinnoite tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään! Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille. 

Segmenttirenkaassa ei ole palloa, vaan sen tilalla on renkaanmuotoinen osa jossa on sarana. Renkaan käyttö on helppoa näppärää!

  • Koko: 12mm/useita halkaisijoita
  • Materiaali: 316L kirurginteräs, PVD pinnoite
  • Väri: violetti
  • Kiinnitys: clicker