Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/Gold
Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/Gold Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/Gold Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/Gold

Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/Gold

19,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

KOKONAAN KIRURGINTERÄSTÄ! 316L kirurginteräksinen lävistykoru laadukkaalla PVD pinnoitteella. Saranallinen rengas on helppo laittaa paikoilleen ja ottaa pois.

Saatavuus 30 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/Gold

Lävistysrengas on valmistettu laadukkaasta 316L kirurginteräksestä ja siinä on markkinoiden paras pinnoite. Pinnoite tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään! Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille. 

Tässä renkaassa timantit on istuettu renkaan ulkoreunaan jolloin ne näkyvät kauniisti joka suunnasta. Sopii erityisesti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten rook-, helix- ja daith-lävistyksiin ja vaikka perinteisiin korvareikiin. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Korusta on saatavilla kaksi kokoa.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm, halkaisija 8mm tai 10mm
  • Materiaali: 316L kirurginteräs, PVD pinnoite
  • Kiinnitys: clicker