Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/RGD
Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/RGD Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/RGD Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/RGD

Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/RGD

19,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

KOKONAAN KIRURGINTERÄSTÄ! 316L kirurginteräksinen lävistykoru laadukkaalla PVD pinnoitteella. Saranallinen rengas on helppo laittaa paikoilleen ja ottaa pois.

Saatavuus 33 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, High Quality Surgical Steel Hinged Rings with CZ/RGD

Tässä renkaassa timantit on istuettu renkaan ulkoreunaan jolloin ne näkyvät kauniisti joka suunnasta. Sopii erityisesti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten rook-, helix- ja daith-lävistyksiin ja vaikka perinteisiin korvareikiin. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Lävistysrengas on valmistettu laadukkaasta 316L kirurginteräksestä ja siinä on markkinoiden paras pinnoite. Pinnoite tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään! Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Korusta on saatavilla kaksi kokoa.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm, halkaisija 8mm tai 10mm
  • Materiaali: 316L kirurginteräs, PVD pinnoite
  • Kiinnitys: clicker