LEMPI-korvakorut, Kissa (oranssi, visakoivu)

LEMPI-korvakorut, Kissa (oranssi, visakoivu)

19,80 €
sis. 24 % ALV
LEMPI-korvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa. Visakoivusta valmistetuissa Kissa-korvakoruissa on kaunis oranssinsävyinen petsi joka jättää puun syyt näkyvill
Saatavuus 3 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI-korvakorut, Kissa (oranssi)

Kissan kehräys lempeänä sunnuntai-aamuna. Leikit ja pienen nenän töytäisyt. Kisurakkaus.

Kissa on LEMPI-klassikko 80-luvulta!

Ihanan kevyet Lempi-korvakorut on valmistettu visakoivusta ja metalliosat ovat allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakorut on petsattu meillä sekoitetulla petsillä ja jokainen erä on ainutlaatuinen. Petsi jättää visakoivulle ominaiset puun syyt kauniisti näkyville. Kannattaa huomata että visakoivussa syyt vaikuttavat aina koruparin ulkonäköön. Valitsemme aina toisilleen sopivimmat kissat pariksi keskenään, mutta eroavaisuuksia saattaa silti näkyä.

Oulussa valmistetut korvakorut ovat tehty alusta lähtien käsityönä. Korvakoruissa on  koukkukiinnitys ja mukana saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa!

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling Hopeisen tai titaanisen koukun. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin.

  • Koko: 3,4cm *2,7cm
  • Väri: punertava oranssi/kirurginteräs (tumma hopea)
  • Materiaali: visakoivu/316L kirurginteräs
  • Kiinnitys: koukku
  • Nikkelivapaa

 Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä! 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.