Korvakorut/ATOLL-PALME, Holiday in Greece Blue & Turqoise Earrings
Korvakorut/ATOLL-PALME, Holiday in Greece Blue & Turqoise Earrings Korvakorut/ATOLL-PALME, Holiday in Greece Blue & Turqoise Earrings

Korvakorut/ATOLL-PALME, Holiday in Greece Blue & Turqoise Earrings

26,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ranskalaisen ATOLL-PALME:n koruissa on ihana boheemi tunnelma. ATOLL-PALME on ollut ranskalaisten suosikkimerkki jo vuodesta 1981.

Saatavuus 1 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Korvakorut/ATOLL-PALME, Holiday in Greece Blue & Turqoise Earrings

Ranskalaista eleganssia etnisillä vaikutteilla vuodesta 1981. ATOLL-PALME on ollut yksi suosikeistamme jo vuosia ja nyt myös verkkokaupan asiakkailla on mahdollista tutustua tähän hurmaavaan brändiin. ATOLL-PALME:n koruissa on ihana boheemi tunnelma ja koruissa on paljon upeita yksityiskohtia sekä raikkaita väriyhdistelmiä. Yksi viehättävimmistä ominaisuuksista ATOLL-PALME:n koruissa on niiden käsityönä koristeltujen korujen uniikki-tunnelma, korut eivät ole koskaan täysin toistensa kopioita. Nämä korut ovat täydellisiä kesään ja lomatunnelmiin.


Holiday in Greece Blue & Turqoise Earrings-korvakorut ovat upeat ja persoonalliset. Korvakoruissa yhdistyy raikas turkoosi kauniiseen kultaan. Korvakorujen sisäosassa on tummanturkoosi nauha pujoteltuna siron pitsimäisen verkon läpi ja ulompi rengas muodostuu pienistä turkooseista helmistä.  Korvakorut ovat rengastyyppiset ja soveltuvat hyvin myös venytyskorujen kanssa käytettäviksi!

  • Koko: halkaisija 6cm
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/lasihelmi/kangas
  • Nikkelivapaa
  • Kiinnitys: rengas