Korvakorut/ATOLL-PALME,  Boucles D'Oreillles Disque Ajoure
Korvakorut/ATOLL-PALME,  Boucles D'Oreillles Disque Ajoure Korvakorut/ATOLL-PALME,  Boucles D'Oreillles Disque Ajoure

Korvakorut/ATOLL-PALME, Boucles D'Oreillles Disque Ajoure

22,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ranskalaisen ATOLL-PALME:n koruissa on ihana boheemi tunnelma. ATOLL-PALME on ollut ranskalaisten suosikkimerkki jo vuodesta 1981.

Saatavuus 1 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Korvakorut/ATOLL-PALME, Boucles D'Oreillles Disque Ajoure

Ranskalaista eleganssia etnisillä vaikutteilla vuodesta 1981. ATOLL-PALME on ollut yksi suosikeistamme jo vuosia ja nyt myös verkkokaupan asiakkailla on mahdollista tutustua tähän hurmaavaan brändiin. ATOLL-PALME:n koruissa on ihana boheemi tunnelma ja koruissa on paljon upeita yksityiskohtia sekä raikkaita väriyhdistelmiä. Yksi viehättävimmistä ominaisuuksista ATOLL-PALME:n koruissa on niiden käsityönä koristeltujen korujen uniikki-tunnelma, korut eivät ole koskaan täysin toistensa kopioita. Nämä korut ovat täydellisiä kesään ja lomatunnelmiin.


Boucles D'Oreillles Disque Ajoure-korvakorut ovat upeat ja persoonalliset. Korvakoruissa yhdistyy raikas turkoosi viileään hopeaan. Korvakorujen sisäosa on kaunista pitsistä hopeaa ja ulkoreunaan on virkattu turkoosilla langalla ihana koriste.  Korvakorut ovat rengastyyppiset ja soveltuvat hyvin myös venytyskorujen kanssa käytettäviksi!

  • Koko: halkaisija 4,5cm
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/kangas
  • Nikkelivapaa
  • Kiinnitys: rengas