Korvakorut/ATOLL-PALME,  Creoles Multi Cercles Perles
Korvakorut/ATOLL-PALME,  Creoles Multi Cercles Perles

Korvakorut/ATOLL-PALME, Creoles Multi Cercles Perles

19,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ranskalaisen ATOLL-PALME:n koruissa on ihana boheemi tunnelma. ATOLL-PALME on ollut ranskalaisten suosikkimerkki jo vuodesta 1981.

Saatavuus 1 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Korvakorut/ATOLL-PALME, Creoles Multi Cercles Perles

Ranskalaista eleganssia etnisillä vaikutteilla vuodesta 1981. ATOLL-PALME on ollut yksi suosikeistamme jo vuosia ja nyt myös verkkokaupan asiakkailla on mahdollista tutustua tähän hurmaavaan brändiin. ATOLL-PALME:n koruissa on ihana boheemi tunnelma ja koruissa on paljon upeita yksityiskohtia sekä raikkaita väriyhdistelmiä. Yksi viehättävimmistä ominaisuuksista ATOLL-PALME:n koruissa on niiden käsityönä koristeltujen korujen uniikki-tunnelma, korut eivät ole koskaan täysin toistensa kopioita. Nämä korut ovat täydellisiä kesään ja lomatunnelmiin.


Creoles Multi Cercles Perles-korvakoruissa on useita kerroksia ihania pieniä lasihelmiä hurmaavassa tummanturkoosissa sävyssä sekä yksi kerros vaaleamman turkooseja kristallihelmiä tuomassa juuri sopivasti kimallusta ja rytmiä korvakoruihin! 

Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukana saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling Hopeisen tai titaanisen koukun. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!

  • Koko: halkaisija 5cm
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/lasihelmi/lasikristalli
  • Nikkelivapaa
  • Kiinnitys: koukku