Korvakorut/ATOLL-PALME, Boucle D'Oreille Tissage Perles
Korvakorut/ATOLL-PALME, Boucle D'Oreille Tissage Perles

Korvakorut/ATOLL-PALME, Boucle D'Oreille Tissage Perles

22,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ranskalaisen ATOLL-PALME:n koruissa on ihana boheemi tunnelma. ATOLL-PALME on ollut ranskalaisten suosikkimerkki jo vuodesta 1981.

Saatavuus 1 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Korvakorut/ATOLL-PALME, Boucle D'Oreille Tissage Perles 

Ranskalaista eleganssia etnisillä vaikutteilla vuodesta 1981. ATOLL-PALME on ollut yksi suosikeistamme jo vuosia ja nyt myös verkkokaupan asiakkailla on mahdollista tutustua tähän hurmaavaan brändiin. ATOLL-PALME:n koruissa on ihana boheemi tunnelma ja koruissa on paljon upeita yksityiskohtia sekä raikkaita väriyhdistelmiä. Yksi viehättävimmistä ominaisuuksista ATOLL-PALME:n koruissa on niiden käsityönä koristeltujen korujen uniikki-tunnelma, korut eivät ole koskaan täysin toistensa kopioita. Nämä korut ovat täydellisiä kesään ja lomatunnelmiin.

Boucle D'Oreille Tissage Perles -korvakorut ovat juuri sopivan boheemit. Korvakoruissa yhdistyy raikas turkoosi kauniiseen kultaan. Korvakoruissa on kauniita kullan- ja turkoosinvärisiä helmiä sekä ihana virkattu turkoosi nauha sisäreunassa. 

Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukana saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling Hopeisen tai kirurginteräksisen koukun. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!

  • Koko: koristeosa 6cm, koukun kanssa 7,5
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/lasihelmi/kangas
  • Nikkelivapaa
  • Kiinnitys: rengas