Hopeinen riipus, Tree of Life with Cubic Zirconia

Hopeinen riipus, Tree of Life with Cubic Zirconia

22,95 €
sis. 24 % ALV
Hopeinen kaulakoru on täydellinen lahjaidea. Siro pitsimäinen riipus voi olla kaulassa koko ajan muistuttamassa antajastaan.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Hopeinen riipus, Tree of Life with Cubic Zirconia

Siro hopeinen riipus on helppo ja mukava käytössä. Pienen kokonsa vuoksi koru helppo sujauttaa välillä paidan alle piiloon! Hopeakorut kestävät hyvin käyttöä ja voitkin pitää korua koko ajan kaulassa, myös suihkussa ja saunassa. Kauniissa pitsimäisessä riipuksessa on pieni elämänpuu hopeisen ympyrän sisällä. Riipukseen on istutettu yhdeksän kirkasta Cubic Zirconiaa. 

Tämä koru ei sisällä ketjua. Jos haluat riipuksen ketjulla, löydät sen täältä.

  • Materiaali: Sterling Hopea/Cubic Zirconia
  • Koko (riipus): 13mm *13mm
  • Riipuksessa 9 käsin istutettua Cubic Zirconiaa
  • Nikkelivapaa

Voit ajatella koruja joissa kuvataan puu  juuri sinä mitä ne ovat; kauniita koruja tai hakea syvällisempää merkitystä symboliikasta.

Jos sinua kiinnostaa puun symbolinen merkitys on se laaja ja löytyy helposti Googlettamalla sanat elämänpuu tai tree of life. Mayat  sekä muinaiset Egyptiläiset ovat katsoneet elämänpuun yhdistävän taivaan ja maan; Kristinuskossa puu kasvoi Edenissä. Myös Kiinan mytologiasta löytyy puu joka tuotti kuolemattomuuden antavan persikan joka 3000 vuosi. Islamissa puu symboloi kuolemattomuutta.

Elämänpuu on hyvin yleinen aihe koruissa ja yleisesti sen ajatellaan symboloivan uutta aikaa, positiivista energiaa, terveyttä ja kuolemattomuutta.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK1/kirkkaat kaulakorut/elämänpuut