Titaaniset korvanapit, Basic Titanium Cubic Zirconia 4mm
Loppunut

Titaaniset korvanapit, Basic Titanium Cubic Zirconia 4mm

16,95 €
sis. 24 % ALV
Allergiavapaat titaanista valmistetut korvanapit. 4mm nappi on hyvä esim. toiseen korvareikään tai jos haluat pienet simppelit korvakorut.
Loppunut

Titaaniset korvanapit, Basic Titanium Cubic Zirconia 4mm

Allergiavapaat titaanista valmistetut perusnapit kirkkaalla Cubic Zirconialla. Korvanappien koruosa on pieni, vain 4mm kokoinen ja se sopii hyvin käytettäväksi esimerkiksi toisessa ja kolmannessa reijässä. Pieni nappi on hyvä myös silloin kun haluat huomaamattomat ja helpot arkikorvakorut. BasicTitanium Cubic Zirconia-napista on saatavilla myös suuremmat 5mm ja 6mm versiot ja saat näistä napeista kerättyä helposti kauniin linjan jos sinulla on useampia korvareikiä.

 Korvakoruissa on kynsi-istutetut kivet joten ne kestävät hyvin myös kosteutta ja voitkin huoletta käyttää korvakoruja myös saunassa ja suihkussa jos haluat.

Titaani ei sisällä nikkeliä ja se käy myös heille joille muut materiaalit eivät sovi. Titaani on hyvin kevyt materiaali ja erittäin mukava käytössä. Titaani ei myöskään naarmuunnu eikä tummu ja se sopiikin hyvin käytettäväksi jokaisena päivänä ilman huolta korun vaurioitumisesta käytössä.

  • Materiaali: titaani/Cubic Zirconia
  • Koko: Ø4mm
  • Kiinnitys: nappi
  • Väri: tumma metalliharmaa/kirkas
  • Myydään pareittain
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: SES-055-TI-4SS