Kirurginteräksinen napakoru, Mini Cubic Zirconia (kulta)

Kirurginteräksinen napakoru, Mini Cubic Zirconia (kulta)

24,80 €
sis. 24 % ALV
Laadukas napakoru kirurginteräsvarrella ja aidoilla hopeisilla koruosilla. Kaunis pienikokoinen koruosa on helppo ja mukava käytössä. Saatavana myös hopeisena.
Saatavuus 11 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Kirurginteräksinen napakoru, Mini Cubic Zirconia (kulta)

Kaunis ja laadukas napakoru jossa on kirurginteräksinen varsiosa 5mm yläpallolla. Napakorun koristeosa on valmistettu Sterling Hopeasta ja kivenä korussa ovat upeasti kimaltava Cubic Zirconia, joka on kiinnitetty kynsi-istutuksella. Tämän ansiosta kivi pysyy todella hyvin kiinni korussa. 

Tässä kiinteässä napakorussa on kaunis kristalli joka tuo säihkettä pieneenkin koruun. Koru on hyvin mukava ja helppo käytössä! Tämä koru on oikea malli pienten ja sirojen korujen ystävälle.

Jos kaipaat napakoruusi lisää kimallusta, voit ostaa koruun kimaltavan yläpallon täältä.

  • Varren paksuus: 1,6mm/7mm ja 8mm
  • Koristeosan halkaisija: 8mm
  • Materiaali: kullattu 316L kirurginteräs/Sterling Hopea/Cubic Zirconia
  • Väri: kulta/kirkas

Mikä koko napakoruun?

Valitsethan napakorun varrenpituuden huolella. Jos olet epävarma kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon sillä ylimääräinen pituus ei koskaan ole haitaksi, mutta liian lyhyt koru puristaa ja saattaa aiheuttaa lävistyksen kipeytymisen. Yleisimpiä kokoja vaihtokoruissa ovat 8-10mm pituiset korut, mutta kannattaa ottaa huomioon että tämä vaihtelee runsaasti eri ihmisten välillä. Suosittelemme mittaamaan jo olemassa olevan korun jotta saat valittua oikeanpituisen korun.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: PBN070