Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
PPREMIUM COLLECTION|Ruusukullanvärinen BCR clicker-lävistysrengas
PPREMIUM COLLECTION|Ruusukullanvärinen BCR clicker-lävistysrengas

PPREMIUM COLLECTION|Ruusukullanvärinen BCR clicker-lävistysrengas

14,00 €
sis. 24 % ALV
Ei enää kadonneita palloja! Saranallinen rengas on helppo laittaa paikoilleen. Täydellinen esim. septumlävistykseen sekä korvanalueen lävistyksiin!!
Saatavuus -1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Ruusukullanvärinen BCR clicker-lävistysrengas

PREMIUM COLLECTION -lävistykorut on valmistettu erityisellä huolellisuudella. Korujen viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota mm. kivien istutukseen sekä saranoiden ja lävistävien osien erityiseen mukavuuteen. Kivellisissä malleissa on käytetty ylellisiä Genuine Crystal -kristalleja joissa on upeat viisteet ja valontaitto. Kullanväriset pinnoitteet taas valmistetaan aidolla 14K-24K PVD -pinnoitteella joka on kestävä ja kaunis. 

Tässä helppokäyttöisessä lävistysrenkaassa yhdistyy perinteisen BCR-renkaan ulkonäkö ja sarallisen clicker-renkaan helppokäyttöisyys. Renkaassa ei siis ole irtopalloa, vaan pallo on kiinni renkaassa!

Tämän kaltainen rengas sopii hyvin miltei kaikkiin lävistyksiin. Rengasta näyttää todella sievältä korvan alueen lävistyksissä kuten rook- helix ja traguslävistyksessä sekä esim. septum-lävistyksessä. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys. 

Kullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 14K-24K kullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm, pallon koko 3mm, useita halkaisijoita
  • Materiaali: implant grade -kirurginteräs 
  • Väri: ruusukulta
  • Kiinnitys: clicker
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: RG-BHBCR-16GA