Lävistysrengas 1,2mm, Illuminating Front Facing Ring in L.Blue/Gold
Lävistysrengas 1,2mm, Illuminating Front Facing Ring in L.Blue/Gold Lävistysrengas 1,2mm, Illuminating Front Facing Ring in L.Blue/Gold Lävistysrengas 1,2mm, Illuminating Front Facing Ring in L.Blue/Gold Lävistysrengas 1,2mm, Illuminating Front Facing Ring in L.Blue/Gold Lävistysrengas 1,2mm, Illuminating Front Facing Ring in L.Blue/Gold

Lävistysrengas 1,2mm, Illuminating Front Facing Ring in L.Blue/Gold

9,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

KOKONAAN KIRURGINTERÄSTÄ. Koristeelliseen lävistysrenkaaseen on istutettu kauniita hohtavia kiviä.

Saatavuus 6 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas 1,2mm, Illuminating Front Facing Ring in L.Blue/Gold

Trendikäs koristeellinen lävistysrengas on valmistettu kokonaan 316L kirurginteräksestä ja siihen on istutettu hohtavia  vaaleansinisiä kiviä. Rengas on helppo asentaa paikoilleen. Rengasta taivutetaan etu- ja sivusuunnassa, laitetaan paikoilleen ja taivutetaan takaisin!

Rengas sopii käytettäväksi useisiin korvan alueen lävistyksiin sekä septum-lävistykseen.

Pinnoite tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään! Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Illuminating-renkaasta on saatavilla useita eri värejä.

  • Koko: 1,2mm/8mm
  • Väri: kulta/hohtava vaaleansininen (väri on  luonnossa pehmeän vaaleansininen)
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/synteettinen kivi
  • Asennus: korua taivutetaan sivusuunnassa jolloin se aukeaa ja kun koru on paikoillaan, taivutetaan se takaisin alkuperäiseen asentoon.