Lävistysrengas, Jewelled Crown Hinged Conch Ring in Steel Zirconline®
Lävistysrengas, Jewelled Crown Hinged Conch Ring in Steel Zirconline® Lävistysrengas, Jewelled Crown Hinged Conch Ring in Steel Zirconline®

Lävistysrengas, Jewelled Crown Hinged Conch Ring in Steel Zirconline®

26,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

PREMIUM QUALITY. 316L kirurginteräksinen lävistysrengas laadukkaalla PVD pinnoitteella. Saranallinen rengas on helppo laittaa paikoilleen ja ottaa pois.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, Jewelled Crown Hinged Conch Ring in Steel Zirconline®

Tässä upeassa lävistysrenkaassa on aito Steel Zirconline®  pinnoite ja Cubic Zirconiat on istutettu renkaan ulkoreunaan jolloin ne näkyvät kauniisti joka suunnasta. Tämäntyylinen rengas sopii erityisesti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten rook-, helix- ja daith- sekä conch-lävistyksiin ja vaikka perinteisiin korvareikiin. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranamekanismi.

Lävistysrengas on valmistettu laadukkaasta 316L kirurginteräksestä ja siinä on markkinoiden paras pinnoite. Pinnoite tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään! Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm, halkaisija 11mm
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/Cubic Zirconia
  • Väri: kulta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker (sarana)