Tuoksukynttilä, Phrenology or Palmistry Candle Pot
Tuoksukynttilä, Phrenology or Palmistry Candle Pot

Tuoksukynttilä, Phrenology or Palmistry Candle Pot

16,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Oudon ja omituisen ystäville. Temerity Jonesin tuoksukynttilässä ulkokuori on lasia. Voit käyttää sitä kynttilän loputtua vaikka tuikkuastiana!

Saatavuus 4 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Tuoksukynttilä, Phrenology or Palmistry Candle Pot

Ihanan omituista ja outoa rakastaville! Tuoksukynttilä on valettu lasiin jota voit myöhemmin käyttää vaikka tuikkiastiana. Kynttilä tulee upeassa värikkäässä pahvirasiassa. Valittavana on kaksi erilaista vaihtoehtoa: turkoosinsävyinen Phrenology ja sininen Palmistry.

Samasta sarjasta on saatavilla myös muki.

  • Väri: turkoosi sekä sininen/valkoinen/kulta
  • Materiaali: lasi
  • Koko: K8.3cm x L6.8cm x S6.8cm

PHRENOLOGY: "Ihmisen persoonallisuuden piirteet liitetään frenologiassa tiettyihin aivoalueisiin: Mitä suurempi aivoalue on, sitä merkittävämpi tämän alueen edustama piirre on ihmisen persoonallisuudessa. Aivoalueen suuruus taas heijastuu kallon pintaan, jonka muodoista persoonallisuutta pystytään analysoimaan.   "  Lähde: Wikipedia

PALMISTRY: "Palmistriassa tarkastellaan käden viivoja, kohoumia, sormia, kynsiä, sormenjälkiä, väriä, lämpötilaa sekä kädenpuristuksen laatua. Ennen vasemman käden ajateltiin kertovan henkilön tilasta hänen syntyessään ja oikean hänen tulevaisuudestaan. Nykyisin kädet jaetaan hallitsevaan ja passiiviseen. Oikeakätisillä hallitseva käsi on oikea käsi. Sen uskotaan kertovan henkilön sosiaalisesta maailmasta. Passiivinen vasen käsi kertoo puolestaan henkilön tunteista, lapsuudesta ja siitä, millainen hän on kotinsa yksityisyydessä. Toisen koulukunnan mukaan oikea käsi kertoo loogisuudesta ja vasen tunteista sekä luovuudesta. Tämä näkemys perustuu aivomystiseen kuvitelmaan aivopuoliskojen erilaisuudesta." Lähde: Skepsis RY.