LEMPI-korvakorut, Kolmio (turkoosi, visakoivu)

LEMPI-korvakorut, Kolmio (turkoosi, visakoivu)

22,80 €
sis. 24 % ALV
LEMPI-korvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa. Visakoivusta valmistetuissa korvakoruissa on kaunis turkoosinsävyinen petsi joka jättää puun syyt näkyvill
Saatavuus 1 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI-korvakorut, Kolmio (turkoosi, visakoivu)

Kolmio on LEMPI-klassikko 80-luvulta! 

Ihanan kevyet Lempi-korvakorut on valmistettu visakoivusta ja metalliosat ovat allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakorut on petsattu meillä sekoitetulla petsillä ja jokainen erä on ainutlaatuinen. Petsi jättää visakoivulle ominaiset puun syyt kauniisti näkyville. Kannattaa huomata että visakoivussa syyt vaikuttavat aina koruparin ulkonäköön. Valitsemme aina toisilleen sopivimmat korvakorut pariksi keskenään, mutta eroavaisuuksia saattaa silti näkyä.

Oulussa valmistetut korvakorut ovat tehty alusta lähtien käsityönä.  Korvakorujen puu leikataan sekä hiotaan käsityönä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukana saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa!

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling Hopeisen tai titaanisen koukun. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin.

  • Koko: 3,5cm *2cm 
  • Väri: tumma turkoosi/kirurginteräs (tumma hopea)
  • Materiaali: visakoivu/316L kirurginteräs
  • Kiinnitys: koukku
  • Nikkelivapaa

 Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä!

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.