Kirurginteräsriipus, XL Fatimas Hand
Kirurginteräsriipus, XL Fatimas Hand Kirurginteräsriipus, XL Fatimas Hand Kirurginteräsriipus, XL Fatimas Hand Kirurginteräsriipus, XL Fatimas Hand Kirurginteräsriipus, XL Fatimas Hand

Kirurginteräsriipus, XL Fatimas Hand

19,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Laadukas kirurginteräksinen kaulakoru kestää pesua ja pitoa. Isokokoinen fatimankäsi-riipus toimii hyvin pitkässä ketjussa.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Kirurginteräsriipus, XL Fatimas Hand

Laadukkaasta 316L kirurginteräksestä valmistettu jykevä riipus. Fatimankädessä upeita yksityiskohtia ja voimakas tummennus tuo koruun rouheutta. Riipuksessa jykevä lenkki josta mahtuu läpi paksumpikin ketju. Isokokoinen riipus toimii hyvin pitkässä 70cm-80cm ketjussa.

Voit halutessasi ostaa koruun mustan puuvillanauhan liukusolmuilla tai haluamasi mittaisen kirurginteräksisen ketjun. Kirurginteräksiset korut kestävät pesua ja pitoa värien kulumatta, korua voi siis käyttää vaikka saunassa! Meillä myytävänä oleva kirurginteräsketju ei ole kuvassa oleva kierreketju  vaan klassinen panssariketju joka näkyy viimeisessä kuvassa.

  • Materiaali: 316L kirurginteräs
  • Koko: riipus 5,2cm + riipuslenkki: 11mm*7mm
  • Väri: teräs/mustan harmaa

Hamsa Hand ja Fatiman käsi ovat saman asian eri nimityksiä. Symbolia käytetään yleensä suojaamaan kantajaansa pahalta silmältä sekä pahoiltavoimilta. Fatiman käsi (Hamsa Hand) on onnellisuuden ja vahvuuden symboli, jonka sanotaan tuovan onnea. Symboli on lähtöisin Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan alueilta. LÄHDE: Wikipedia