Kirurginteräsriipus, Nuottiavain (siro lenkki)
Kirurginteräsriipus, Nuottiavain (siro lenkki) Kirurginteräsriipus, Nuottiavain (siro lenkki) Kirurginteräsriipus, Nuottiavain (siro lenkki) Kirurginteräsriipus, Nuottiavain (siro lenkki) Kirurginteräsriipus, Nuottiavain (siro lenkki) Kirurginteräsriipus, Nuottiavain (siro lenkki) Kirurginteräsriipus, Nuottiavain (siro lenkki)

Kirurginteräsriipus, Nuottiavain (siro lenkki)

9,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Laadukas kirurginteräksinen kaulakoru kestää pesua ja pitoa. Klassinen nuottiavainriipus sopii hyvin nuorelle ja aikuiselle.

Saatavuus 5 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Kirurginteräsriipus, Nuottiavain (siro lenkki)

Laadukkaasta 316L kirurginteräksestä valmistettu nuottiavain-riipus. Sileäpintaisessa nuottiavaimessa on kaunis viimeistely. 3cm korkea riipus sopii hyvin aikuiselle tai nuorelle käytettäväksi. Siro pyöreä riipuslenkki tuo koruun kevyemmän ulkonäön kuin perinteinen riipuslenkki.

Voit halutessasi ostaa koruun mustan puuvillanauhan liukusolmuilla tai haluamasi mittaisen kirurginteräksisen ketjun. Kirurginteräksiset korut kestävät pesua ja pitoa värien kulumatta, korua voi siis käyttää vaikka saunassa! Meillä myytävänä oleva kirurginteräsketju ei ole kuvassa oleva kierreketju  vaan klassinen 3mm panssariketju joka näkyy viimeisessä kuvassa.

  • Materiaali: 316L kirurginteräs
  • Koko: riipus 3cm + riipuslenkki: 4mm
  • Väri: teräs