Lävistysrengas, High Quality Hinged Ring Paved CZ and Balls in Gold
Lävistysrengas, High Quality Hinged Ring Paved CZ and Balls in Gold Lävistysrengas, High Quality Hinged Ring Paved CZ and Balls in Gold Lävistysrengas, High Quality Hinged Ring Paved CZ and Balls in Gold

Lävistysrengas, High Quality Hinged Ring Paved CZ and Balls in Gold

26,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

KOKONAAN KIRURGINTERÄSTÄ! Saranallinen koristerengas on helppo laittaa paikoilleen. Laadukkaassa lävistysrenkaassa on aitoja Cubic Zirconia-kiviä.

Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, High Quality Hinged Ring Paved CZ and Balls in Gold

Tässä koristeellisessa lävistysrenkaassa on materiaalina laadukas 316L kirurginteräs ja kivinä aidot Cubic Zirconiat. Rengas sopiii parhaiten septum-lävistyksessä, mutta sitä voi mainiosti käyttää myös erilaisissa korvanalueen lävistyksissä kuten rook-, helix- ja daith-lävistyksissä. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys. 

Lävistysrengas on valmistettu laadukkaasta 316L kirurginteräksestä ja siinä on markkinoiden paras pinnoite. Pinnoite tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään! Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Korusta on saatavilla myös hopeanvärinen versio.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm, halkaisija 8mm
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/Cubic Zirconia
  • Väri:kulta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker