Lävistysrengas, Implant Grade Titanium Ring with CZ Flower in Rosegold
Lävistysrengas, Implant Grade Titanium Ring with CZ Flower in Rosegold Lävistysrengas, Implant Grade Titanium Ring with CZ Flower in Rosegold Lävistysrengas, Implant Grade Titanium Ring with CZ Flower in Rosegold Lävistysrengas, Implant Grade Titanium Ring with CZ Flower in Rosegold

Lävistysrengas, Implant Grade Titanium Ring with CZ Flower in Rosegold

24,80 €
Sisältää alv. 24 %

IMPLANT GRADE TITANIUM. Laadukas kokonaan titaanista valmistettu lävistysrengas helpolla saranakiinnityksellä.

Saatavuus 7 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, Implant Grade Titanium Ring with CZ Flower in Rosegold

Tässä renkaassa on suloinen kukkakoriste alarareunassa. Rengas sopiii loistavasti septum-lävistykseen, mutta sitä voi mainiosti käyttää myös erilaisissa korvanalueen lävistyksissä kuten rook-, helix- ja daith-lävistyksissä. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Lävistysrengas on valmistettu laadukkaasta 316L kirurginteräksestä ja siinä on markkinoiden paras pinnoite. Pinnoite tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään! Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Materiaalina renkaassa on todella laadukastas Implant Grade titaani joka on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

Korusta on saatavilla kolme kaunista väriä.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm halkaisija 8mm
  • Materiaali: Titaani Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) /kristalli
  • Väri: ruusukulta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker