Rustokoru/traguskoru, 3-Ball Gold Triangle Top with CZ in Clear
Rustokoru/traguskoru, 3-Ball Gold Triangle Top with CZ in Clear Rustokoru/traguskoru, 3-Ball Gold Triangle Top with CZ in Clear Rustokoru/traguskoru, 3-Ball Gold Triangle Top with CZ in Clear

Rustokoru/traguskoru, 3-Ball Gold Triangle Top with CZ in Clear

12,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

Koristeellinen tappimallin lävistyskoru sopii parhaiten rusto- sekä muihin korvanalueen lävistyksiin. Korusta on saatavana myös muita värejä.

Saatavuus 9 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Rustokoru/traguskoru, 3-Ball Gold Triangle Top with CZ in Clear

316L kirurginteräksestä valmistettu rusto-/traguskoru aidoilla Cubic Zirconia-kristalleilla. Koristeelisella etuosalla varustettu tappimalli sopii parhaiten rustolävistykseen sekä korvalehden ylempiin reikiin. Korua voi käyttää myös traguslävistyksessä, mutta koru on suhteellisen näyttävä eikä välttämättä istu kauniisti jos lävistys on tehty nipukan reunaan. Tässä mallissa koruosa on kiinteä ja ainoastaan pallo ruuvautuu irti.

Lävistyskoru on valmistettu laadukkaasta 316L kirurginteräksestä ja siinä on markkinoiden paras pinnoite. Pinnoite tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään! Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Samasta korusta on saatavila myös hopeanvärinen versio.

  • Koko: tapin vahvuus 1,2mm ja pituus 6,5mm
  • Koko: koruosa on 6,4mm
  • Väri: kulta/kirkas
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: kierre, koruosa on kiinteä ja pallo ruuvautuu irti