PREMIUM COLLECTION|Siro kulta septum & daith clicker
PREMIUM COLLECTION|Siro kulta septum & daith clicker

PREMIUM COLLECTION|Siro kulta septum & daith clicker

28,00 €
sis. 24 % ALV
Saranallinen koristerengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Kaunis kullanvärinen lävistysrengas sopii hyvin esim. septum- sekä daith-lävistyseen.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Siro kulta septum & daith clicker

PREMIUM COLLECTION -lävistykorut on valmistettu erityisellä huolellisuudella. Korujen viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota mm. kivien istutukseen sekä saranoiden ja lävistävien osien erityiseen mukavuuteen. Kivellisissä malleissa on käytetty ylellisiä Genuine Crystal -kristalleja joissa on upeat viisteet ja valontaitto. Kullanväriset pinnoitteet taas valmistetaan aidolla 24K PVD -pinnoitteella joka on kestävä ja kaunis. 

Tässä koristeellisessa lävistysrenkaassa on materiaalina laadukas implant grade -kirurginteräs sekä aidot Genuine Crystal -kristallit. Rengas sopiii parhaiten septum-lävistykseen. Koru on tehty ovaalin muotoon jolloin se istuu kauniisti lähellä nenää, eikä koristeosa "valu" liian alas. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Värinä korussa on ihana kulta; korun pohjaväri on pehmeän kultainen ja kivet kauniin kirkkaat.

Tätä koristeellista rengasta voi mainiosti käyttää myös erilaisissa korvanalueen lävistyksissä kuten rook-, helix- ja daith-lävistyksissä, mutta kannattaa aina ottaa huomioon että koristeelliset renkaat vievät hieman enemmän tilaa korvassa ja korvan muoto vaikuttaa miten koru istuu korvaan. Kannaattaakin aina verrata uuden korun mittoja jo hyväksi havaittuun malliin niin löytää varmimmin sopivan mallin omaan lävistykseen.

Kullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 24K kullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Korusta on saatavilla myös ruusukullan- ja hopeanvärinen versio.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm, korkeus 6mm ja leveys 10mm
  • Materiaali: implant grade kirurginteräs/Genuine Crystals
  • Väri: kulta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: LAVA 19 - RASIA 8 (BG-JSDSG-07)