Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker Rosegold PVD with crystals AB

Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker Rosegold PVD with crystals AB

22,95 €
sis. 24 % ALV
Implant Grade 316L valmistetussa lävistysrenkaassa on aito 14-22K ruusukultaus. Koru käy smiley-lävistykseen sekä muihin lävistyksiin.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker Rosegold PVD with crystals AB

316L Implant Grade kirurginteräksestä valmistettu lävistysrengas aidolla 14-22K ruusukultauksella ja helpolla saranakiinnityksellä. Tämä upea rengas on tarkoitettu smiley-lävistykseen, mutta sitä voi halutessaan käyttää myös korvanalueen lävistyksissä sekä septum-lävistyksessä. 

Tässä premium-luokan lävistyskorussa on kivinä upeat laatu kristallit ja koristeosan takana emalihartsista valmistettu ien/hammassuoja. Emalinen suoja on lähes naarmuuntumaton eikä se värjäydy helposti. Se suojaa hampaita metalliosien rasitukselta. 

Ruusullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 14-22K ruusukullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: paksuus 1,2mm/halkaisijat 8mm ja 9mm
  • Koko: koristepallo 4mm
  • Väri: ruusukulta/AB kirkas (taittaa sateenkaarenvärejä)
  • Materiaali:316L Implant Grade kirurginteräs/ kristalli
  • 14-22K Rosegold PVD
  • Kiinnitys: clicker eli sarana
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: RG-JHBCD AB