Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker Rosegold PVD with crystals
Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker Rosegold PVD with crystals Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker Rosegold PVD with crystals

Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker Rosegold PVD with crystals

22,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Implant Grade 316L valmistetussa lävistysrenkaassa on aito 14-22K ruusukultaus. Koru käy smiley-lävistykseen sekä muihin lävistyksiin.

Saatavuus 6 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker Rosegold PVD with 

316L Implant Grade kirurginteräksestä valmistettu lävistysrengas aidolla 14-22K ruusukultauksella ja helpolla saranakiinnityksellä. Tämä upea rengas on tarkoitettu smiley-lävistykseen, mutta sitä voi halutessaan käyttää myös korvanalueen lävistyksissä sekä septum-lävistyksessä. 

Tässä premium-luokan lävistyskorussa on kivinä upeat kristallit ja koristeosan takana emalihartsista valmistettu ien/hammassuoja. Emalinen suoja on lähes naarmuuntumaton eikä se värjäydy helposti. Se suojaa hampaita metalliosien rasitukselta. 

Ruusullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 14-22K ruusukullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: paksuus 1,2mm/halkaisija 8mm 
  • Koko: koristepallo 4mm
  • Väri: ruusukulta/kirkas 
  • Materiaali:316L Implant Grade kirurginteräs/kristalli
  • 14-22K Rosegold PVD
  • Kiinnitys: clicker eli sarana