Lävistysrengas Ø10mm, 14K Gold Front Facing Hinged Ring -kultarengas
Lävistysrengas Ø10mm, 14K Gold Front Facing Hinged Ring -kultarengas Lävistysrengas Ø10mm, 14K Gold Front Facing Hinged Ring -kultarengas

Lävistysrengas Ø10mm, 14K Gold Front Facing Hinged Ring -kultarengas

129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

LUXURY 14K GOLD COLLECTION. Ylellinen aidosta 14K kullasta valmistettu saranallinen lävistysrengas sinulle joka haluat vain parasta.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas Ø10mm, 14K Gold Front Facing Hinged Ring -kultarengas

LUXURY 14K GOLD COLLECTION-korut on valmistettu kokonaan aidosta 14K kullasta. Täysikultaisista koruista ei haalistu väri ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Kivinä upeissa koruissa on käytetty Cubic Zirconia-kristalleja jotka ovat lähimpänä timanttia kaikista korukivistä laadukkaan loisteensa ansiosta.

Tämä kaunis kultarengas sopii moniin loistavasti septum-lävistykseen sekä useisiin korvanalueen lävistyksiin kuten cartillage- daith- ja rook-lävistykseen.

 Rengas laitetaan paikoilleen helpolla saranakiinnityksellä ja renkaan käyttö onnistuukin yleensä kaikilta.

Jos kaipaat oikean koon valintaan apua voit mitata itsellesi sopivan kokoisen korun tai kysyä apua alan ammattilaiselta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, Instagramissa, Facebookissa tai WhatsApilla niin autamme mielellämme!

Kultaiset lävistyskorut lähetetään aina sinetöidyssä rasiassa postipakettina. Voit palauttaa korun vain jos rasian sinetit ovat ehjät. Palautus on tehtävä pakettina.

  • Koko: paksuus 1,2mm/halkaisija 10mm 
  • Väri: kulta/kirkas 
  • Materiaali: 14K kulta/Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: clicker eli sarana