Napakoru, 14K Gold Three Tiered Teardrop Dangle CZ -kultainen napakoru
Loppunut

Napakoru, 14K Gold Three Tiered Teardrop Dangle CZ -kultainen napakoru

449,00 €
sis. 24 % ALV
LUXURY 14K GOLD COLLECTION. Ylellinen aidosta 14K kullasta valmistettu napakoru sinulle joka haluat vain parasta.
Loppunut

Napakoru, 14K Gold Three Tiered Teardrop Dangle CZ -kultainen napakoru

LUXURY 14K GOLD COLLECTION-korut on valmistettu kokonaan aidosta 14K kullasta. Täysikultaisista koruista ei haalistu väri ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Kivinä upeissa koruissa on käytetty Cubic Zirconia-kristalleja jotka ovat lähimpänä timanttia kaikista korukivistä laadukkaan loisteensa ansiosta.

Tämä ylellinen napakoru säihkyy kauniisti aitojen kristallien ansioista. Korun yläosassa on alapallona siro kirkas kristalli johon on kiinnitetty sopusuhtainen pisarariipus. Riipuksen keskellä on upea pisaranmuotoinen suuri Zirconia jota ympäröi kolme rivillistä pieniä microsetting-istutuksella olevia Cubic Zirconioita. Kaikki korun kivet on istutettu kynsi-istutuksella, tämä takaa sen että liimaukset eivät pääse pettämään korua käyttäessä. Myös korun yläpallossa on kaunis kivi.

Jos kaipaat oikean koon valintaan apua voit mitata itsellesi sopivan kokoisen korun tai kysyä apua alan ammattilaiselta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, Instagramissa, Facebookissa tai WhatsApilla niin autamme mielellämme!

Kultaiset lävistyskorut lähetetään aina sinetöidyssä rasiassa postipakettina. Voit palauttaa korun vain jos rasian sinetit ovat ehjät. Palautus on tehtävä pakettina.

  • Koko: paksuus 1,6mm/pituus 10mm/yläpallo 5mm
  • Koristeosan koot: alapallo 6mm/pisaran pituus 2cm ja leveys 13mm
  • Väri: kulta/kirkas 
  • Materiaali: 14K kulta/Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: pallossa kierre
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: GDN497-YGD GD1-340 3