Lävistysrengas Ø8mm, High Quality 14K Gold Hinged Rings -kultarengas
Lävistysrengas Ø8mm, High Quality 14K Gold Hinged Rings -kultarengas Lävistysrengas Ø8mm, High Quality 14K Gold Hinged Rings -kultarengas Lävistysrengas Ø8mm, High Quality 14K Gold Hinged Rings -kultarengas Lävistysrengas Ø8mm, High Quality 14K Gold Hinged Rings -kultarengas

Lävistysrengas Ø8mm, High Quality 14K Gold Hinged Rings -kultarengas

90,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

LUXURY 14K GOLD COLLECTION. Ylellinen aidosta 14K kullasta valmistettu siro lävistysrengas sinulle joka haluat vain parasta.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas Ø8mm, High Quality 14K Gold Hinged Rings -kultarengas

LUXURY 14K GOLD COLLECTION-korut on valmistettu kokonaan aidosta 14K kullasta. Täysikultaisista koruista ei haalistu väri ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Kivinä upeissa koruissa on käytetty Cubic Zirconia-kristalleja jotka ovat lähimpänä timanttia kaikista korukivistä laadukkaan loisteensa ansiosta.

Tämä  kultarengas sopii parhaiten erilaisiin korvanalueen lävistykseen kuten helix- eli rustolävistykseen ja traguslävistykseen. Koru on ihana myös tavallisissa korvareijissä sekä ylemmissä korvareijissä. Kultarengas on 1,2mm paksu joka vastaa tavallista ensikoruna käytettävää nappia tai rengasta.

Laadukkaassa renkaassa on helppo saranamekanismi joten korun laittaminen on helppoa myös ilman apua.

Jos kaipaat oikean koon valintaan apua voit mitata itsellesi sopivan kokoisen korun tai kysyä apua alan ammattilaiselta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, Instagramissa, Facebookissa tai WhatsApilla niin autamme mielellämme!

Kultaiset lävistyskorut lähetetään aina sinetöidyssä rasiassa postipakettina. Voit palauttaa korun vain jos rasian sinetit ovat ehjät. Palautus on tehtävä pakettina.

  • Koko: paksuus 01,2mm/halkaisija 8mm 
  • Väri: kulta
  • Materiaali: 14K kulta
  • Kiinnitys: clicker eli saranakiinnitys