Napakoru, 14K Heart Cut Flower Petals CZ -kultainen napakoru
Napakoru, 14K Heart Cut Flower Petals CZ -kultainen napakoru Napakoru, 14K Heart Cut Flower Petals CZ -kultainen napakoru

Napakoru, 14K Heart Cut Flower Petals CZ -kultainen napakoru

329,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

LUXURY 14K GOLD COLLECTION. Ylellinen aidosta 14K kullasta valmistettu napakoru sinulle joka haluat vain parasta.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Napakoru, 14K Heart Cut Flower Petals CZ -kultainen napakoru

LUXURY 14K GOLD COLLECTION-korut on valmistettu kokonaan aidosta 14K kullasta. Täysikultaisista koruista ei haalistu väri ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Kivinä upeissa koruissa on käytetty Cubic Zirconia-kristalleja jotka ovat lähimpänä timanttia kaikista korukivistä laadukkaan loisteensa ansiosta.

Tämä ylellinen napakoru säihkyy kauniisti aitojen Cubic Zirconia-kristallien ansiosta. Korun alaosa on hieman näyttävämpi, mutta kuitenkin siro. Koristeosassa on sydämenmuotoon hiottuja hieman suurempia sekä pieniä pyöreitä Cubic Zirconia-kristalleja jotka on istutettu kynsi-istutuksella. Tämä kiinnitystapa takaa sen että liimaukset eivät pääse pettämään korua käyttäessä. Myös korun yläpallossa on kaunis kivi.

Jos kaipaat oikean koon valintaan apua voit mitata itsellesi sopivan kokoisen korun tai kysyä apua alan ammattilaiselta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, Instagramissa, Facebookissa tai WhatsApilla niin autamme mielellämme!

Kultaiset lävistyskorut lähetetään aina sinetöidyssä rasiassa postipakettina. Voit palauttaa korun vain jos rasian sinetit ovat ehjät. Palautus on tehtävä pakettina.

  • Koko: paksuus 1,6mm/pituus 10mm/yläpallo 5mm
  • Koristeosan koot: alaosa 13mm
  • Väri: kulta/kirkas 
  • Materiaali: 14K kulta/Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: pallossa kierre