R &J on kotimainen perheyritys!
Napakoru, 14K Flower Petals CZ -kultainen napakoru
Napakoru, 14K Flower Petals CZ -kultainen napakoru
Loppunut

Napakoru, 14K Flower Petals CZ -kultainen napakoru

229,00 €
sis. 24 % ALV
TILAUSTUOTE. Tiedustele saatavuutta myymälästä sähköpostilla, WhatsAppilla tai Instagramissa.
Loppunut

Napakoru, 14K Flower Petals CZ -kultainen napakoru

LUXURY 14K GOLD COLLECTION-korut on valmistettu kokonaan aidosta 14K kullasta. Täysikultaisista koruista ei haalistu väri ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Kivinä upeissa koruissa on käytetty Cubic Zirconia-kristalleja jotka ovat lähimpänä timanttia kaikista korukivistä laadukkaan loisteensa ansiosta.

Tämä ylellinen napakoru säihkyy kauniisti aitojen Cubic Zirconia-kristallien ansiosta. Korun alaosa on siro kukka. Kaikki korun Cubic Zirconia-kristallit on istutettu kynsi-istutuksella. Tämä kiinnitystapa takaa sen että liimaukset eivät pääse pettämään korua käyttäessä. Myös korun yläpallossa on kaunis kivi.

Jos kaipaat oikean koon valintaan apua voit mitata itsellesi sopivan kokoisen korun tai kysyä apua alan ammattilaiselta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, Instagramissa, Facebookissa tai WhatsApilla niin autamme mielellämme!

Kultaiset lävistyskorut lähetetään aina sinetöidyssä rasiassa postipakettina. Voit palauttaa korun vain jos rasian sinetit ovat ehjät. Palautus on tehtävä pakettina.

  • Koko: paksuus 1,6mm/pituus 10mm/yläpallo 5mm
  • Koristeosan koot: alaosa 10mm
  • Väri: kulta/kirkas 
  • Materiaali: 14K kulta/Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: pallossa kierre
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: GDN-102-DYC 14KT