Labret, 14K Gold Labret  -kultainen labretkoru
Labret, 14K Gold Labret  -kultainen labretkoru
Loppunut

Labret, 14K Gold Labret -kultainen labretkoru

89,00 €
sis. 24 % ALV
TILAUSTUOTE. Tiedustele saatavuutta myymälästä sähköpostilla, WhatsAppilla tai Instagramissa.
Loppunut

Labret, 14K Gold Labret  -kultainen labretkoru

LUXURY 14K GOLD COLLECTION-korut on valmistettu kokonaan aidosta 14K kullasta. Täysikultaisista koruista ei haalistu väri ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Kivinä upeissa koruissa on käytetty Cubic Zirconia-kristalleja jotka ovat lähimpänä timanttia kaikista korukivistä laadukkaan loisteensa ansiosta.

Tämä  kultainen labret-koru sopii monenlaisiin lävistyksiin. Labret-tappeja käytetään mm. huulilävistyksessä sekä erilaisissa korvanalueen lävistyksissä kuten helix- eli rustolävistyksessä ja traguslävistyksessä. Koru on ihana myös tavallisissa korvareijissä sekä ylemmissä korvareijissä. Kultainen tappi on 1,2mm paksu joka vastaa tavallista ensikoruna käytettävää nappia tai rengasta.

Korussa on kierteellä oleva pallo, joten koru on helppo asentaa paikoilleen myös itse.

Jos kaipaat oikean koon valintaan apua voit mitata itsellesi sopivan kokoisen korun tai kysyä apua alan ammattilaiselta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, Instagramissa, Facebookissa tai WhatsApilla niin autamme mielellämme!

Kultaiset lävistyskorut lähetetään aina sinetöidyssä rasiassa postipakettina. Voit palauttaa korun vain jos rasian sinetit ovat ehjät. Palautus on tehtävä pakettina.

  • Koko: paksuus 1,2mm/pituus 6mm /pallo 3mm
  • Väri: kulta
  • Materiaali: 14K kulta
  • Kiinnitys: kierre
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: GDL_16063-DY 14KT