Lävistysrengas, High Quality Double Lined CZ Ring in Rosegold
Lävistysrengas, High Quality Double Lined CZ Ring in Rosegold Lävistysrengas, High Quality Double Lined CZ Ring in Rosegold Lävistysrengas, High Quality Double Lined CZ Ring in Rosegold Lävistysrengas, High Quality Double Lined CZ Ring in Rosegold

Lävistysrengas, High Quality Double Lined CZ Ring in Rosegold

29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

KOKONAAN KIRURGINTERÄSTÄ! 316L kirurginteräksinen lävistykoru laadukkaalla PVD pinnoitteella. Saranallinen rengas on helppo laittaa paikoilleen ja ottaa pois.

Saatavuus 16 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, High Quality Double Lined CZ Ring in Rosegold

Tässä upeassa saranallisessa lävistysrenkaassa timantit on istutettu renkaan etureunaan jolloin ne näkyvät kauniisti varsinkin septum-lävistyksessä. Korua voi mainiosti käyttää myös monissa korvan alueen lävistyksissä. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Lävistysrengas on valmistettu laadukkaasta 316L kirurginteräksestä ja siinä on markkinoiden paras pinnoite. Pinnoite tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään! Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Korusta on saatavilla kaksi kokoa ja kolme väriä.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm, halkaisija 8mm tai 10mm
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/Cubic Zirconia
  • Väri: ruusukulta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker