Lävistysrengas, Titanium Ring Rectangular Baguette CZ in Gold
Lävistysrengas, Titanium Ring Rectangular Baguette CZ in Gold Lävistysrengas, Titanium Ring Rectangular Baguette CZ in Gold Lävistysrengas, Titanium Ring Rectangular Baguette CZ in Gold

Lävistysrengas, Titanium Ring Rectangular Baguette CZ in Gold

29,95 €
Sisältää alv. 24 %

IMPLANT GRADE TITANIUM. Laadukas kokonaan titaanista valmistettu kullanvärinen lävistysrengas helpolla saranakiinnityksellä.

Saatavuus 4 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, Titanium Ring Rectangular Baguette CZ in Gold

Tässä renkaassa on tyylikkäät suorakaiteenmuotoiset baguette -hiotut Cubic Zirconia -kristallit renkaan ulkoreunassa. Rengas sopiii loistavasti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten esimerkiksi rook-, helix- ja daith-lävistykseen. Rengas on ihana myös tavallisissa ylemmissä korvareijissä. Koru on samanvahvuinen kuin ensilävistyksessä käytettävä hoitokoru. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranamekanismi.

Lävistysrengas on valmistettu laadukkaasta titaanista ja siinä on markkinoiden paras pinnoite. Pinnoite tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Materiaalina renkaassa on todella laadukas Implant Grade titaani joka on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

Korusta on saatavilla kaksi kaunista väriä ja kaksi kokoa.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm halkaisija 8mm sekä 10mm
  • Materiaali: Titaani Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) /kristalli
  • Väri: kulta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker