Napakoru, Implant Grade Titanium Crystal Belly Button in Gold
Napakoru, Implant Grade Titanium Crystal Belly Button in Gold Napakoru, Implant Grade Titanium Crystal Belly Button in Gold

Napakoru, Implant Grade Titanium Crystal Belly Button in Gold

Tuotetta rajoitettu erä.
16,95 €
Sisältää alv. 24 %

Yksinkertainen kullanvärinen napakoru kahdella pyöreällä pallolla. Helppo ja mukava käytössä!

Saatavuus 7 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Napakoru, Implant Grade Titanium Crystal Belly Button in Gold

Yksinkertainen, ihana kullanvärinen  napakoru kahdella sileäpintaisella pallolla joissa molemmissa on kristalli. Korun yläpallo on 5mm ja alapallo 8mm. Napakoru on valmistettu kokonaan laadukkaasta Implant Grade-titaanista. Koru on Internally Threaded (tappi on ontto ja pallossa on ulkoneva kierreosa).

Sievä ja simppeli napakoru on täydellinen valinta yksinkertaisen ystävälle. Kiinteäosaiset napakorut kestävät hyvin eivätkä tartu niin helposti kuin roikkuvat napakorut. Korun pallojen koko on sama kuin yleisesti ensilävistyskoruna käytetty tappimallin koru.

Kullanvärinen pinnoite tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan väri joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Tapin koko: 1,6mm, 10mm varsi
  • Materiaali: titaani Ti6AL 4V Eli degree 23-ASTM (F-136)
  • Väri: kulta/kirkas
  • Kiinnitys: Internally Threaded (tappi on ontto ja pallossa on ulkoneva kierreosa)